onsdag 12 augusti 2009

Snart

3 arbetsdagar kvar och en vecka kvar tills jag åker ner till Kalmar. Har börjat med min packlista och ja, har kommit fram till att det är en himla massa saker som jag ska ha med mig ner till Kalmar. Funderar hur det ska gå till när jag ska åka tåg, prioritera? Men svårt när man vill ha allt med sig ner. Men det viktigaste får packas först sen kommer det som är mindre viktigt, känner jag mig själv rätt så kommer jag nog lyckas få med mig det mesta på ett eller annat sätt :P Så kommer jag bli irriterad på mig själv sen när jag släpar på allt på tåget för att det är så mycket och tungt. Man kanske skulle skaffa sig nån som kan bära väskorna åt en :P hahaha

Jobbat idag 7-14 och ja, dagarna på jobbet nu känns superlätta. Känner mig inte ens speciellt trött på mornarna, men är väl för att jag vet att det är så få dagar kvar.
Men idag blev jag irriterad på en av sköterskorna. Jag var inne och skulle bädda i ordning en säng och när jag ska lägga i lakanet så ser jag att specialmadrassen som ligger i för att de inte ska få sår så lätt är helt tom på luft så jag knallar ut till min arbetskollega och då står sköterskan där också så säger jag att madrassen nog är trasig, å då säger sköterskan: Ja, du får väl titta på den och se vad som är fel. Näähää? menar du att jag måste kolla på den för att se om jag kan hitta felet? Jag kom ju inte alls ut för att få lite hjälp med det, nej jag är ju expert på såna där madrasser. Ibland så känns det precis som att man blir en aning dumförklarad, och då blir jag irriterad. Bara för att jag är vikarie betyder det inte att jag inte förstår någonting.
Men det är sånt man får ta, fast emellanåt blir man faktiskt irriterad och då har jag ändå rätt bra tålamod.. tror jag iaf.

Nej om jag skulle ta och busa lite med ellioten. I helgen var han med pappa och catarina på sjön en hel dag och natt och fiskade kräftor. Totten var lite för intresserad av de där kräftorna så han fick sig visst ett nyp i mustaschen, efter det gick han inte dit nå mer hahaha Ibland så lär man sig av sina misstag. Han fick även ha sin fina flytväst som vi köpte tidigare i sommar :) så han var då säker på båten..

Man vill nog inte fasta i de där nyporna


Over & Out!
//Sofy

2 kommentarer:

Gullpia sa...

Neeä stackar pellioten! dumma kräftan får ju akta hans fina mustasch!
Meeään är det inte en hummer på biden tofy?:P

Sofy sa...

Jaa men så går det ibland när man är nyfiken i en strut. Stackarn haha.. Man skulle kunna tror att det är det men några av kräftorna såg ut så där, gigantiska klor :P Är ju till och med jag som tagit kort på jätten haha