söndag 31 juli 2011

Städ och Ludvika

Imorn går färden mot Ludvika igen, tåget går vid 09.09 yeejj! Så är jag väl tillbaka i Ludvika igen vid 15-tiden. Då blir det till att åka till kissemissen Balder hemma hos pappa. Ska vara kattvakt till på lördag eftersom att allihopa är i Rättvik på classic car week.

Jag och Viktor har flyttstädat hans gamla lägenhet idag, det tog ju bara sisådär 6-7 timmar och 7 lösnaglar. Då blev jag kvitt dom hahaha. Nu är jag supertrött, har packat klart väskan för imorn. Är inte direkt sugen på att åka hem men det får bli så eftersom jag måste på möte på tisdag. Men sen så ska jag ju på bröllop på lördag också, det blir trevligt! :)


Men nu blir det sängen..ZzzzZZzzZzzz


Love
//Sofy

lördag 30 juli 2011

Ekar tomt..

Ja här har det ekat tomt en vecka nu. Har haft fullt upp hela veckan så inte blivit så mycket sittandes vid datorn, har dessutom en tendens att bli så på sommaren. Viktor kom i alla fall till ludvika i torsdags, han åkte till Sthlm på måndagen för att hälsa på sin mormor lite. Sen mötes vi upp i Norrköping på tisdagen, jag tog tåget dit. Var lagom varmt på tåget pjuu! Vi åkte sen till Linköping i Viktors bil för att hälsa på Anna och Robin, vi gick ut och käkade lite och hade det mysig. Sen på onsdagen efter lite bad styrde vi kosan mot Kalmar och alla förberedelser inför Viktors kalas som var igår.

I torsdags käkade vi middag på Larmgatan 10 tillsammans med Viktors mamma och pappa och två av deras vänner och deras barn, var jättetrevligt och fantastisk god mat. Jag käkade grillad kycklingfile på järnplatta med gorgonzolasås, mums! Sedan åt vi jordgubbspanacotta med frostade blåbär till efterrätt och den var riktig god den också! Vi hade världens bästa servitris, hon behövde inte ens skriva ner nåt av det vi ALLA 8 personer skulle beställa och hon kom ihåg exakt vilka som skulle ha vad. Och när vi skulle få vår mat så hjälpte nån mer servitris till att få ut maten på bordet och hon ställde Viktors tallrik på ett vis och när då vår servitris såg att den på ett vis skyndade hon snabbt dit och vred den ett halvt varv, den stod alltså åt fel håll och hon var så nogrann att hon vred den för att presentationen skulle bli rätt! Har nog aldrig mött en sån nogrann servitris!

Idag är det lite bakisdag här i Viktors crip, eller ja jag är inte bakis men Viktor är väl lite kanske :P Men så var det ju hans födelsedag igår också. Var en trevlig födelsedagfest igår! Jag och Viktor hade gjort i ordning hemmagjorda hamburgare på 4 kg(!!!) köttfärs och bakat massa hamburgerbröd. Ambitiöst eller vad?! :P Blev några burgare över och dom kan ju lätt slinka ner idag skulle jag tro.



Love
//Sofy

lördag 23 juli 2011

Really bad things..

Dålig med uppdatering här de senaste dagarna men det är för att jag knappt suttit vid en dator alls och har jag suttit vid en dator har jag gjort det en väldigt kort tid och kollat det nödvändigaste och därmed inte riktigt haft tid för nåt blogginlägg. Jag har ju besök av Viktor här =) Vi har inte gjort så mycket, hängt lite hos Maria och lite hos Anna och idag drog vi iväg till Borlänge för att införskaffa nån sladd å grejs till Viktors bilstereo och sedan åkte vi till pappa och Tobias för att montera dit sakerna sen så fastnade vi här på middag. Maria ringde mitt i middagen och undrade när vi skulle komma för Ellioten skulle ju ha spruta idag och det hade jag lyckats totalglömma från imorse!! Fy på mig! Så vi hämtade honom och gav honom spruta, vilket gick lika bra som vanligt. Elliot är så duktig!

Har hänt mycket i världen de senaste dagarna, mycket hemska saker. Jag är helt paff över att någon har lyckats skjuta ihjäl minst 80 människor på en ö i Norge, det är helt sinnessjukt! Jag läste ett inlägg som en av de överlevande skrivit, det låter exakt som en mardröm och det är väl precis vad det var och är för de som var på ön. Hon spelade död och låg på ett lik och hade två lik över sig, hon måste ha varit så fruktansvärt rädd. Inte nog med det så sprängdes bomb i Oslo före det och personen som sköt de på ön låtsades vara en polis som skulle informera alla på ön om dådet i Oslo. Det är helt sjukt... jag lider verkligen med de drabbade.

Idag gick nyheten om att Amy Winehouse hittats död i sin lägenhet i London också. Vilket också är hemskt! Men jag vet inte om jag är så förvånad över det ändå, stackaren mådde nog inte alls bra.

Ja en hel del hemska saker har det varit och därför bör man ta tillfället i akt och tänka och uppskatta alla de saker som är bra i livet, litet som stort!


Love
//Sofy

onsdag 20 juli 2011

Nostalgitripp ala 90-talsmusik

Sitter här och lyssnar på massa låtar som gick extremt mycket på 90-talet. Herregud vad jag fnissat här för mig själv, har helroligt åt alla dessa låtar och minnen. Jag måste bara ta och lägga upp några låtar som jag totalt glömt av existerade men som jag återupplevt nu ikväll.





Sen finns ju alla spice girls låtar och backstreet boys också och många många fler låtar som jag lyssnat på. 90-talet var inte fel alltså hahahha ;P


Love
//Sofy

Sömn och statistik

Åh i natt har jag faktiskt sovit ganska bra och definitivt mer än tre timmar! Det var riktigt skönt! Vaknade av mammas väckarklocka tidigt imorse men somnade om så fort den var tyst sen sov jag fram till att Viktor ringde, tror det var vid elva tiden. Då berättade han att hans bil inte mådde så bra och att han inte skulle komma till mig idag då. Sen pratade han om att köpa en annan bil men var inte helt säker på det så vi skulle höras lite senare på dagen.

Jag låg och kollade på ett avsnitt av greys anatomy innan jag klev upp ur sängen, sedan kollade jag mailen och lite annat smått och gott. Ringde till Viktor senare på eftermiddagen och då var han på väg att kolla på en bil men i slutändan blev den inte den utan en annan, så nu har en en fungerande bil igen! Så nu skulle han komma hem till mig imorn istället, wiee :D då blir jag glad! Min förkylning verkar vara på bättringsvägen också för idag har inte näsan runnit som en kran i alla fall och det räknas som STORT framsteg plus att det inte är samma slags halsont idag som igår. Dock är handleden still the same, men imorn är nog den bättre också!
Viktors nya vrålåk :P

Jag satt här för en stund sedan och funderade på vilka det egentligen är som läser min blogg, jag menar allt jag ser är en skärm med statistik och sällan någon som kommenterar något så jag har ju inte så stort humm över vad det är för personer som läser bloggen. Jaja, nog om det. Jag har skrivit världens bästa personliga brev idag så nu ska jag få ett jobb! Im good! :P hahaha
Ja, den är lånad från google för att jag var lat..

Love
//Sofy

tisdag 19 juli 2011

Himlans skit..

Ja himlans skit kan man då lugnt säga för här sitter jag och snörvlar som en tok! Jag vill inte bli förkyld faan! Sov max tre timmar natten till idag, fattade inte varför jag inte kunde somna men det kanske var för att jag var på väg att bli förkyld eller vad vet jag. Somna kunde jag inte i alla fall! Elliot höll på att krångla också, den herren vill ju ligga på min huvudkudde men det tycker ju då inte jag riktigt går för sig så jag puttar honom mot fotändan och han klättrar upp efter nån minut och så puttar jag tillbaka honom och så där kan det hålla på några gånger tills han ger sig för jag ger mig då rakt inte!

Har träffat Marre och Linn idag på en fika och tjålat lite skit, det var trevligt! Träffade på Linn på stan för nån dag sedan och vi har ju inte setts på ett tag så jag tyckte nog allt att det var på tiden att ses och ta en fika och tjåla ikapp! Vilket vi gjorde idag då =) Har även varit på gruppmöte igen idag, dagens ämne var intervjuer och vad man bör tänka på vid dessa. Jag lärde mig nog ingenting nytt egentligen eftersom jag redan läst på om det mesta om intervjuer när jag blev kallad till en första gången men det var intressant att se vad de andra sa.

Ska även tillägga att handleden fortfarande inte är speciellt fit for fight än, så himla typiskt att det ska vara den handen man skriver med också och därmed använder mest.

Love
//Sofy

måndag 18 juli 2011

En old song..

Den här låten är rätt gammal nu men den är fortfarande lika fin, får typ rysningar för att den är så fin.Var jättelängesen jag lyssnade på den men blev att tänka på den nu och youtubade lite grann =)



Har förresten ont i handleden också, är tredje dagen som den gör ont och jag kan inte för allt i världen komma på vad det är jag kunna lyckats göra för att få ont i den. Den bara gjorde ont en dag och har gjort så sen dess. Blir det inte bättre måste jag väl kolla upp den, men just nu får det räcka med att linda den för att ge lite stöd, får hoppas det hjälper och gör att det går över =)


Love
//Sofy

Måndag, jajjemen!

Nu var det ny vecka igen! Shit, veckorna bara ramlar på! Helgen försvann i ett svep också. Var hos syster Anna hela fredagen, på lördag var jag hos mamma en sväng och hämtade saker för utgång i stan. Fick skjuts in av lillebrorsan i hans nya bil som hade liiite för stora fälgar, jaja det var struntsamma haha. Drog hem till Marre i alla fall och började göra i ordning mig. Fick bli en rosa klänning från gina tricot, hade den på midsommar också. Har ingen bra bild på den dumt nog. Fick faktiskt bli svarta mönstrade strumpbyxor till det, hade inte varit så fint väder på dagen men det blev lite finare till kvällen fast det var skönt att ha stumpbraller på sig så slapp jag frysa. Emma kom hem till Marre och sedan satt vi ute på balkongen och chillade lite och snackade skit. Senare drog vi till Selmas och tog en öl och spelade dart, jag var grym! Jag var den enda som satte pilen mitt i prick! Im that good! okeejokeej, jag var inte så överdrivet bra annars men kom inte sist ändå :P Vi la för den delen ner darten efter ett tag. Jag fick agera miniräknare för den delen också, funny! Var längesedan man gjorde så mycket huvudräkning så snabbt hahaha.
Bild från midsommar, syns lite av klänningen iaf hahaha

Kvällen var lite kaosartad ett tag men det är sånt som händer emellanåt. Söndagen spenderades med Marre och lite bakishäng. Vi kom fram till att det heter bakishäng oavsett om man är bakis eller inte, har man varit ute så heter det bakishäng dagen efter. Vi såg på beasty (tror jag den hette) och på lilla sjösjungfrun och käkade pizza. Det var en najs dag och trevlig ^^ Jag myste i min zippis! I like alot, vet att jag sagt det förut men det tål att upprepas för den är så mysig!
Lilla sjöjungfrun och pizza!

Nu sitter jag hemma hos lillasyster och hänger med Elliot helt själv, är skönt att vara själv emellanåt. Vet egentligen inte riktigt varför, det bara är det.


Love
//Sofy

fredag 15 juli 2011

Målgång!

Nu har jag nått målet, sista plåten har kommit ut ur ugnen! Den andra och tredje satsen med brödbullar blev i alla fall godkända, den tredje blev bäst tror jag men den glömde jag också att gaffla hahaha. Brödet jag har bakat idag är grymt jäkla gott, blir typ att vattnas i munnen av bara tanken. Jag slängde även ihop lite hallonmuffins med vitchoklad på och dom blev faktiskt bra på första försöket! Im good! Så nu finns här fika för den som vill ha? Det är bara att flytta hit arslet :P
Mums!
Love
//Sofy

Baka baka lite kaka

Idag är jag som sagt hemma hos storasyster Anna. Hon spacklar och grejjar i sitt sovrum och jag håller på att försöka baka matbröd. Första omgången blev misslyckat men jag vet vad jag råkade göra för fel också så nu kommer den andra omgången bli lyckad!
Somnade efter en stund imorse, vid 9 halv 10 nån gång. Sen kom Anna vid halv 11 men jag ville sova mer så jag låg ett tag till. Det regnar och är allmänt grått ute här i Ludvika idag så det är en perfekt baka bröd-dag och så har jag självfallet fixat klart jobbdagboken och skickat in den. Ska kolla runt en vända till sen efter jobb så har jag förberett inför lite mer jobbsökningar sedan.


Nu ska vi se om det blir några bröd-bullar då!


Love
//Sofy

Morgonstund har guld(?!) i mun..

Ja jag är vaken och uppe sen drygt 1½ timme sedan. Sov väl inte överdrivet bra eller snarare sov inte mycket alls i natt men det blev väl ungefär två timmars sömn i alla fall och det är ju bättre än ingenting! Jag gjorde i alla fall någonting vettigt, jag sökte jobb när jag inte kunde sova. Jag började dagen med att hoppa i min mjuka och sköna zippis, jag är övertygad om att det kommer vara min bästa vän kalla slappa dagar för den är underbart varm och gosig! När jag fått på mig den och stoppat ner min dator i väskan så petade jag på Elliot, han var inte direkt road utav att jag väckte honom så han tassade iväg till mamma och kröp ner under hennes täcke. När jag hämtade honom därifrån såg han totalt förstörd ut och tyckte nog att jag inte var riktigt klok i huvudet som skulle dra med honom ut till bilen så tidigt.

Men nu har jag och Elliot tagit oss hem till Anna och lagt oss i hennes säng. Vi kollar på nyhetsmorgon eller ja, jag tittar och Elliot sover nöjt bredvid mig.

Love
//Sofy

No can do

Nu ska jag ha ett jobb punkt!

Det var väl bara det jag skulle poängtera denna sömnlösa natt..




Love
//Sofy

torsdag 14 juli 2011

Roliga jobbannonser

Jag sitter här i mitt jobbsökande och läser annons efter annons och emellanåt dyrker dess oerhört roliga annonser upp. För några månader hittade jag en annons om blockflöjtspedagog och att man skulle ha examen i blockflöjt, vilket jag tyckte var lite lustigt (ja min humor är som den är). Idag har jag hittat en ny annons som jag finner rolig men på ett annat sätt. Det stod så här i annonsen: "På ****** har vi alltid 100% roligt så tråkmånsar gören sig icke besvär". Jag skrattade när jag läste det, tyckte det var superroligt att ett företag skrivit så! Tycker det är roligt när det är lite annorlunda annonser emellanåt! Jag ska nog ta och söka det jobbet också, lät ju väldigt roligt! :D

Nä nu har jag en hund som ligger och piiiiiper bredvid mig så jag ska nog ta och gå ut med honom så han får springa av sig en vända på gården.


Love
//Sofy

onsdag 13 juli 2011

The End

Har nu varit och sett den sista filmen med Harry Potter och ja, den var så bra som jag förväntade mig. Jag ska erkänna, jag har inte läst böckerna men jag kände ändå på mig hur det skulle kunna gå. Filmen var i alla fall riktigt bra! Men samtidigt känns det tragiskt att det är slut nu.. Scenen jag tyckte var mest känslosam var att Harry träffade alla i hans närhet som dött och pratade om hans öde. Jag ska inte säga mer så jag förstör nåt för er som inte sett filmen..

Emma var också på bion och när vi kom ut så hade någon eller några roat sig med att bända loss hennes cykelkorg och tre av fyra reflexer på hjulen. Va fan liksom?! Och på cykeln som stod nästan bredvid hade de haft sönder botten på korgen, va är det för jävla ungjävlar? Fattar inte att folk inte kan skilja på mitt och ditt.

Nu är det dags att låta john blund komma och hälsa på, imorn är en ny dag med nya äventyr! För den delen så har jag fortfarande inte hittat min laddare till kameran, crap!


Love
//Sofy

Harry Potter, den sista striden!

Har precis bokat biljetter till mig och lillasyster för att se den absolut sista filmen i raden av Harry Potter. Jag såg den förra på bio också och det känns som en film som man absolut vill se på bio. Jag hade sån himla röta när jag gick in och kollade om det fanns några lediga platser för har kollat lite på det igår och i förrgår och då var det typ en plats ledig här och en plats ledig där, ja ni fattar. Men nu när jag var in och tittade så fanns det fyra platser kvar varav två var bredvid varandra och dessutom på rad 5!! hur bra som helst :D Så nu fick jag som jag ville, alltså se filmen idag! Kommer bli lite tomt utan Harry sen, jag är ju lite småkär i filmerna. Eller ja, jag gillar filmerna väldigt mycket. Jag kan kolla på dom hur många gånger som helst och jag verkar inte tröttna heller haha.

Nu ska jag ta och göra mig redo för att dra in till stan om en stund. Måste posta viktigt papper! Får fan inte glömma det idag!


Love
//Sofy

Förbättring, ja tack Sofia!

Jag måste ta och bättra mig känner jag, det finns ju aldrig några bilder här på bloggen. Vet att jag skrev det förut också att jag borde ha fler bilder men sanningen är den att jag nu för tiden aldrig tar några kort alls, vad har hänt? Okej jag vet lite varför, jag hittar inte min laddare till min kamera! Stor suck på den! Jag får ta tag och leta ordentligt efter den och är den borta så får jag försöka fixa en ny på nåt vis. Min andra gamla kamera har ju spårlöst försvunnit (läs: min lillebror har snott den!) annars så är ju den himla smidig att ha med sig överallt. Jaja, så ja jag får helt enkelt ta och förbättra mig med att fixa lite mer bilder! Bakläxa på det hahaha

Igår så tog jag och Emma en promenad och sedan blev det en fika. Jag var även på gruppmöte igår som jag skrev att jag skulle, det gick väl finfint men man kan väl knappast påstå att det är världens pratsammaste grupp. Jag vet att många som sitter tycker att en del saker blir på dagisnivå och att det känns fånigt med vissa saker, jag kanske inte heller är överlycklig varenda gång jag ska på gruppmöte men jag försöker i alla fall vända på det och se det som att något av det vi gör kan jag faktiskt ha nytta av. Man får väl göra det bästa av situationen och jag tycker faktiskt att det är rätt kul ändå när jag där. Jag kanske tycker att det är kul för att det bara är jag som har nåt att säga.. verkar det som i alla fall haha. Det är ju i princip ingen annan som svarar på frågor och får de en fråga riktad direkt till dem så är svaret garanterat: jag vet inte.
Lite tråkigt när det inte verkar vara nån som tänkt igenom något, det kunde ju vara roligt och se om nån annan hade nåt annat tips än vad jag har eller inte har. Jaja, jag tycker i alla fall att det är trevligt att träffa lite folk och jag är glad att jag har nåt annat att säga än "jag vet inte".

Är sugen på att åka lite inlines, Malena när kommer du hem igen!!??


Love
//Sofy

måndag 11 juli 2011

tomgång

Känner bara hur luften gått ur mig totalt just nu, jag går på tomgång. Känner att jag har en överanalysering på G i huvudet och jag ska se till att slå bort den så fort som möjligt för jag orkar inte med nåt sånt den här tiden på dygnet just idag. Imorn ska jag upp någorlunda tidigt för att gå på gruppmöte vid 10.00 så då vill jag kunna somna tidigare är 03.00 i alla fall!

Har haft en trevlig eftermiddag och kväll, blev en liten fika med Marre och Emma på Engel för att sedan traska hem till Marre och se på en rätt värdelös film. New York, I love you är inte en film att rekommendera om jag säger så, vi är experter på att välja dåliga filmer när vi ska se på film. Fast den där hade jag på känn att den skulle vara dålig redan när Marre läste baksidan. När jag kom tillbaka hem till Maria hade jag en söt liten Elliot som väntade på mig. Gosade med honom en liten stund sen drog jag på mig min zippis och gick ut på en liten promenad. Jaja jag strosade runt i min ziperall men klockan var efter 23 och det var inte många själar ute vid den tiden här i lilla Ludvika så då tyckte jag att jag kunde ta och gå ut med min vovve i den :P Det var väldigt skönt att ha den på sig ^^,

Nu ligger älsklingshunden helt utslagen här bredvid mig, jag tror att han är rätt nöjd! Jag ska joina honom alldelens strax och krypa ner under täcket och sussilura.


Love
//Sofy

Yes its monday!

Ja idag är det måndag igen och jo, det känns fantastiskt! Sov lite väl länge idag, ända fram till 11 men det är för att jag börjat med att inte kunna somna på kvällarna. Så himla typiskt! Blev i alla fall en rask morgonpromenad och sen lite frukost eller lunch eller vad man nu ska kalla det. Någonting som är väldigt bra med just den här dagen är att Marre kommer tillbaka hem till Ludvika, jag hade fått för mig att det var imorn hon skulle komma tillbaka med sin familj från Paris men det är idag! Åh jag blir så glad! har ju inte träffat henne på ja, en månad ungefär! Saknat henne! Så nu har vi massa saker att prata ikapp! Får se om vi ska fika eller hitta på nåt till kvällen.

Imorn är det premiär av sista harry potter filmen. Jag vill se den, eller snarare jag SKA se den. Frågan är bara när? Emma frågade om jag ville se den på onsdag men det verkar rätt fullt. Kanske dra till Borlänge och se den istället hmm.. får se hur det blir :P Nån dag ska jag se den i alla fall.

Nu är det hög tid för mig att göra mig redo för att kunna åka med bussen in till stan om några timmar!


Love
//Sofy

söndag 10 juli 2011

Old memories

Tankarna fastnade i gamla minnen nu på kvällskvisten, det finns många bra minnen men väldigt många riktigt dåliga minnen också. Jag vet att man inte ska fokusera på det dåliga som hänt i ens liv utan vad det är man lärt sig utav det. Men jag känner att jag ibland måste få känna och tänka på det, allt det där dåliga, det värsta är nog att jag klandrar mig själv för mycket saker. Jag blir arg på mig själv att jag tillåtit så mycket saker hända utan att protestera och berätta hur det fått mig att känna mig. Det har alltid varit vad alla andra tycker och vill, jag har stoppat undan min vilja och bara nickat. Det värsta med det är nog att människor som jag ansett stått mig nära har kört över mig totalt och rent ut sagt betett sig förjävligt åt mig och jag har bara tillåtit det. Jag blir förbannad på mig själv och ledsen över att en så kallad vän kunnat göra såna saker helt medvetet.

Det finns en del händelser som jag skulle vilja berätta för hela världen men som sitter fast här hos mig, enbart hos mig. Efter den dagen förändrades min syn på den personen totalt, jag vill berätta för alla men jag vet inte om de skulle tro mig och det var så längesen men eftersom att jag är på en trip down memory-lane så behöver jag bara skriva ner lite om det, inte exakt vad det är. Det räcker att jag vet precis vad det handlar om.

Vad det är inlägget handlar om är väl att jag är förbannad och ledsen över alla människor som sårat och utnyttjat mig genom alla år! Men jag ska avsluta med att säga att jag är glad att jag inte har dessa människor i min närhet längre!


Love
//Sofy

---
My world was shattered, I was torn apart. Like someone took a knife and drove it deep in my heart

I ärlighetens namn, eller?

Det finns många små tankar i fröken Sofys huvud som cirkulerar runt emellanåt och det är inte alltid lätt att få någon rätsida på saker och ting. Ibland fastnar jag i vissa tankar och analyserar dessa om och om och om igen och tillslut vet jag varken ut eller in. Något som kan dyka upp i mina tankar emellanåt är huruvida människor är ärliga eller inte. Jag själv är en person som ser mig som ärlig och ganska ödmjuk för det mesta och då undrar jag ibland om inte jag är lite naiv och tror att alla andra människor jag möter i mitt liv också är på det viset. Jag är en sån person som oftast tror på vad en människa säger till mig men så händer det att jag, i efterhand, hittar saker och ting som inte stämmer överens med vad de sagt. Det är då jag blir fundersam över hur dessa människor tänker när de kläcker ur sig saker och ting, tror de inte att personen som de berättar det för är tillräckligt intelligent eller alert att man kan upptäcka sådan saker? Ibland blir jag fascinerad av dessa människor, speciellt om det är människor i företagsbranschen. Fine, att det dras en vit lögn ibland, det behöver vi alla säkert dra till med någon gång i vårt liv men se för fan inte till att överdriva!


Love
//Sofy

lördag 9 juli 2011

var är john blund?!

John Blund verkar inte alls vilja hälsa på mig inatt. Ligger och tänker för mycket tror jag och känner mig inte trött alls plus att det är typ dövarmt! Fastän det finns en takfläkt här där jag sover så tycker min kropp att det är alldelens för varmt för att kunna sova. BLÄ!

Jaja, som ni kan se så har jag redan bytt designen här på bloggen =) för en gångs skulle så gick det rätt fort hahaha. Fick justera några gånger med headern innan det blev bra. Det ska i alla fall föreställa såpbubblor i headern, det hoppas jag att ni ser? =) Vad tycker ni? Blev det nå bättre? =)

Nu ska jag göra ett till försök till att sova! Håll tummen för att det fungerar!


Love
//Sofy

fredag 8 juli 2011

Dagen som kommer efter torsdag

Fredag idag, jag tror inte riktigt att jag förstått det. Idag skulle jag varit i sthlm egentligen, but Im not. Jaja, idag har jag i alla fall sökt en del jobb på förmiddagen och redovisat dem till min jobbcoach. Sen hoppade jag in i duschen för jag kände mig mer än ofräsch om man säger så. Studsade iväg mot stan vid fyra, självklart ska jag tajma rusningstrafiken i lilla Ludvika. Stannade vid rusta för att köpa lite spackel, eller lite och lite det var en 10 liters burk. Släpade in den till Anna och käkade lite jordgubbar hos henne innan det var dags att fara iväg tillbaka till mamsen.

Jag har för den delen gjort om lite här på bloggen tillfälligt, en ny header kommer komma upp inom en snar framtid också.. tror jag i alla fall. Den är halvfärdig om jag inte totalt ångrar mig och slänger iväg den och börjar på en ny. Ååh just det! jag har hämtat ut min zippis :D Meen den är alldelens för varm för att ha på sig just nu fast till hösten kommer den vara gudomligt mysig att ha på sig ^^

Jag har en hel del tankar kring en hel del saker.. hmm, jag får tänka vidare och återkomma om det är någonting att berätta.

Btw så tror jag att min magkänsla för den där saken ledde mig rätt. Sorry om jag är lite kryptisk men allt kan ju inte berättas i bloggen men en del personer förstår i alla fall.


Love
//Sofy

torsdag 7 juli 2011

I forgot!

Jag glömde tipsa om en favvolåt som jag har just nu! Rihannas Man down är helskön att lyssna på just nu, love it!



Love
//Sofy

What a day!

Vilken dag jag haft, den har varit både upp och ner och ut och in. Den har minst sagt innehållit väldigt mycket glädje, tårar, kaos och panik. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig vilket inte alls är så roligt. Mer än så säger jag inte.

För att nämna nåt annat som jag gjort idag (förutom att sitta i telefon i princip hela dagen) så har jag hjälpt lillebrorsan att hitta ett par snygga jeans och en skjorta som var nice. Så har jag varit på banken och sen till djurbutiken för att köpa vovvemat till min älsklings Elliot. Å så har jag faktiskt klippt lite gräs hos mamma med en handjagare, tycker den är lite smårolig.

Känner för någon form av förändring, ska nog göra om min bloggdesign igen väldigt snart. Behöver bara lite inspiration men en liten idé har jag nog i alla fall.


Love
//Sofy

onsdag 6 juli 2011

Tired of that shitty websida!

Jaa jag är fan sinnessjukt trött på arbetsförmedlingens jävla skitsida som aldrig fungerar som den ska! Det är alltid nåt error eller internt fel, det gör mig galen när jag ska sitta och söka jobb!! Kan de inte göra en vettig jävla sida! Det roliga är att Viktor tydligen kan komma in på deras hemsida men inte jag, lagom kul! Det är precis som att nån jävlas med mig medvetet just nu för att jag inte ska kunna söka ett jobb innan dagen är slut!

Börjar bli riktigt trött också så det känns som att det dåliga humöret är på intågandes och ju längre jag väntar med att lägga mig desto sämre kommer humöret att bli!

Nej nu skiter jag i det här och stoppar ner mig i sängen! Tomorrow is a new day!


Love
//Sofy

tisdag 5 juli 2011

Arbetsprover!

Yes! Igår var jag på intervju för praktikplats och det kändes bra och jag tyckte det var mycket intressant. Kändes lite pirrigt om de skulle höra av sig och säga att jag gått vidare till steg två eller inte men idag när jag sitter på tåget så ringer det i telefonen! Jag svarar och får reda på att jag gått vidare till steg två, nu är det arbetsprover som står på schemat resten av dagen! Så fort jag kommit hem till Ludvika vill säga, just nu sitter jag på stationen i Borlänge men tåget går om en liten stund. Jag ska göra mitt bästa och lite till och så får vi se vad det räcker till!

En liten kort uppdatering i alla fall, thats it for now!



Love
//Sofy


fredag 1 juli 2011

Correction!

Kalmar--Linköping-Kalmar-STOCKHOLM-Ludvika! Så är den rätta ordningen efter ett samtal idag på förmiddagen. Jag sökte en praktikplats igår som hörde av sig idag och ville att jag skulle komma på måndag så jag ska dit då. Så får vi se vad som händer då, lät i alla fall som någonting intressant och roligt berättar mer senare om det blir aktuellt.

Nu är jag i alla fall tillbaka i Kalmar, helt ensamen meen det är jag ju bara till imorn då kommer Viktor hem :D Då ska jag mysa massor med honom! Nu borde jag faktiskt ta och kolla efter något ätbart, eller snarare åka och inhandla något att stoppa i magen som jag är sugen på. Frågan är bara vad det är som jag är sugen på?


Love
//Sofy