lördag 30 juli 2011

Ekar tomt..

Ja här har det ekat tomt en vecka nu. Har haft fullt upp hela veckan så inte blivit så mycket sittandes vid datorn, har dessutom en tendens att bli så på sommaren. Viktor kom i alla fall till ludvika i torsdags, han åkte till Sthlm på måndagen för att hälsa på sin mormor lite. Sen mötes vi upp i Norrköping på tisdagen, jag tog tåget dit. Var lagom varmt på tåget pjuu! Vi åkte sen till Linköping i Viktors bil för att hälsa på Anna och Robin, vi gick ut och käkade lite och hade det mysig. Sen på onsdagen efter lite bad styrde vi kosan mot Kalmar och alla förberedelser inför Viktors kalas som var igår.

I torsdags käkade vi middag på Larmgatan 10 tillsammans med Viktors mamma och pappa och två av deras vänner och deras barn, var jättetrevligt och fantastisk god mat. Jag käkade grillad kycklingfile på järnplatta med gorgonzolasås, mums! Sedan åt vi jordgubbspanacotta med frostade blåbär till efterrätt och den var riktig god den också! Vi hade världens bästa servitris, hon behövde inte ens skriva ner nåt av det vi ALLA 8 personer skulle beställa och hon kom ihåg exakt vilka som skulle ha vad. Och när vi skulle få vår mat så hjälpte nån mer servitris till att få ut maten på bordet och hon ställde Viktors tallrik på ett vis och när då vår servitris såg att den på ett vis skyndade hon snabbt dit och vred den ett halvt varv, den stod alltså åt fel håll och hon var så nogrann att hon vred den för att presentationen skulle bli rätt! Har nog aldrig mött en sån nogrann servitris!

Idag är det lite bakisdag här i Viktors crip, eller ja jag är inte bakis men Viktor är väl lite kanske :P Men så var det ju hans födelsedag igår också. Var en trevlig födelsedagfest igår! Jag och Viktor hade gjort i ordning hemmagjorda hamburgare på 4 kg(!!!) köttfärs och bakat massa hamburgerbröd. Ambitiöst eller vad?! :P Blev några burgare över och dom kan ju lätt slinka ner idag skulle jag tro.



Love
//Sofy

Inga kommentarer: