onsdag 23 december 2009

23e December

Då var det dagen före dopparedagen och jag sitter här hos pappa efter en fullspäckad dag. På förmiddagen gick färden till lilla farfar för att hjälpa honom få ordning på granen. Åkte sedan in till stan och in på systembolaget en sväng för att köpa en julkapp sedan dejt med marregumman, vi sprang runt lite på stan och sedan blev det mysig fika på BK. Efter det blev det att åka till mamma för att klä nästa julgran och prata lite strunt en snabbis för sedan skulle jag och lillebrorsan vidare hem till pappa. Har även varit och tänt lite lyktor på farmors, farmorssläkt och mormors grav. Blev väldigt fint.
När jag väl kommit hem till pappa så var det då dags för den tredje granen att bli klädd, men nu ska det inte vara nå fler julgranar att klä i den här familjen hahaha.
Nu ska bara de absolut sista julklapparna slås in och sedan ska jag nog spela lite guitar hero med min lillebror och bara slappa. Jag tänker ignorera mina skoluppgifter i några dagar, tills på juldagen eller så i alla fall. Himla liv på att alla ska ut då, jag har ingen som helst lust med det så jag ska stanna hemma och njuta istället.

Ha en riktigt god jul!

Love
//Sofy

måndag 21 december 2009

Helt otroligt svårt..

Jaa, det verkar soma tt det är helt otroligt svårt för mig att ta itu med kursen i edeltagande. Usch jag blir så trött på mig! Jag måste, Måste, MÅSTE ta och fixa de där uppgifterna nu. Jag måste bara erkänna att just nu är jag väldigt skoltrött och att göra en kurs som är väldigt icke intressant och där man bara ska läsa massa saker och göra uppgifter på distans hjälper inte ett dugg. Bilden nedan beskriver rätt bra hur jag känner just nu.

Love
//Sofy

söndag 20 december 2009

Hemma i LA

Då har jag varit hemma i några dagar, kom hem i fredagskväll. Åkte först tåg till Värnamo där sedan gullgumman Malena stod och väntade på mig. Hade dessutom sällskap i form av David från Kalmar ända till Värnamo för han skulle hem till goa Göteborg. Har hunnit hälsa på både mamma och storasyster Anna, har bosatt mig hos lillasyster Maria sen jag kom hem. Får väl se när hon tröttnat på mig :P hahaha
Ellioten har jag gosat tonvis med också sen jag kom hem, var ute och busade i snön ett tag idag för idag har det varit lite mindre kallt. Det har hållt sig runt 7-8 minus grader så då får man passa på att vara ute en liten längre stund än när det är -15 för då är det lite för kallt för Elliot att vara ute nån längre stund. Han har ju varm kappa men stackars tassarna blir det ju lite kallt åt.

Innan jag for hem i fredas så hann jag vara med på engageradsittningen med tema S på torsdagskvällen. 25 riksdaler och vi fick julmat och en öl. Dessutom hade SPIIK Nykter jobbat kåren lördagen före så dricksen från den gick till vin på sittningen. Jag gick utklädd som snöboll och det var ju en del som skrattade åt mig men jag hade det iaf väldigt roligt, dock så var det kanske inte så jättegenomtänkt att ha massa kuddar under klänningen och bli dundertjock för jag kunde ju inte riktigt ha en jacka stängd då hahahaha


Lite bilder från torsdagens bravader:




Love
//Sofy

måndag 7 december 2009

Hitta hem

Råkade fastna vid tvn och repris av hitta hem. Det är repris från när de hittade 147 st vovvar i ett hus och usch vad ont i hjärtat jag fick när jag såg dem. Hur kan man låta det gå så långt och låta de små vovvarna bli lidande? Jag ska verkligen inte se på sånt där för jag är så blödig och det gör ju ont att se hundarna i det tillståndet.
Var väldigt många yorkshireterrier, jag kan verkligen se hur mycket elliot liknar den rasen. Nu är det bara ca en vecka kvar till jag får åka hem och gosa med min lilla snutt, längtar! Han ska ju till farbror doktorn i falun den 9e också och kolla upp hans sår/exem som han fått. Hoppas på att det finns en bra lösning på allt och att det inte är något allvarligt.

Nu är det dags att göra lite köttbullar och potatis sen blir det skola och sista redigeringen av reklamfilmen..


Love
//Sofy

torsdag 3 december 2009

Uppdatering

Ikväll har jag varit ledig (hade kunnat plugga om jag så hade önskat men det hade jag så klart ingen lust med). Det jag har roat mig med nu när jag tagit ledigt en kväll är så klart ett nytt utseende på min blogg, kände att det var dags för en uppdatering igen av den nu och poff så blev det så!
Var väldigt längesen jag roade mig med något sånt nu, roligt var det i alla fall. Ska ta mig fler såna här kvällar, koppla bort alla måsten och bara sitta och mixtra lite. Då blir man att må ganska bra och nu börjar jag även bli lite trötter så ska försöka hoppa i säng snart..
Just de, på söndag blir det pepparkaksbak hos Patrick med första fyran, vi fick alla så gulligt litet inbjudningskort i form av en pepparkaksgris :)


Love
//Sofy

tisdag 1 december 2009

SPIIKinnebandy 2009

I söndags tog SPIIKinnebandy 2009 slut och jag kan bara säga att helgen försvann otroligt snabbt, kan knappt fatta att det faktiskt är över. I fredag checkade 150 studenter från olika orter in och lite efter 18.00 drog bandyturneringen igång med över 300 personer som deltog. Pedsex från jönköping tog hem segern iår. När vi fått ut alla från hallen var det så dags för att städa den gigantiska lokalen som luktade allt annat än sommaräng. När klockan var halv 6 på morgonen var städningen äntligen klar och det var dags för en snabb dusch och ca 2½ timmes sömn.
Lördagens sittning startade helt crazy och inom loppet av 10 min gick ett bord sönder, helt sinnes var det men grymt jäkla kul. Folk stod på stolar och bord, ölen sprutades överallt och musiken dunkade, det var helt enkelt helt crazy!
När klockan slog 00.00 var det dags för mig och Cissi att inta position som sovsalsvakt till klockan var 07.00. Det gick fint, natten var osannolikt lugn, jag och Cissi hade förväntat oss lite kaos efter sittningen som det blev förra året men iår var det inte kaos överhuvudtaget, väldigt skönt.
Söndagen bestod av sovsalsstädning, den gick väldigt snabbt eftersom att gästerna var väldigt duktiga på att städa efter sig där de sovit.

Sammanfattning av helgen, fredag: väldigt mycket moppande, mycket nytt folk, ett litet mental breakdown (tack för hjälpen patrick). Lördag: Otroligt crazy och rolig sittning, lugn natt som sovsalsvakt. Söndag: Lugn städdag i sovsalarna på cis.


Nu är det hög tid att sova, har inte riktigt tagit igen mig sen helgen känner jag. Är dags att försöka ta hand om mig själv och må så bra som jag förtjänar att göra.


Love
//Sofy

torsdag 26 november 2009

Sometimes..

..I feel so used.

How come I let people make me feel useless?
Why do I let them?
Maybe its all in my mind?

I know who my friends are
when they know Im crying
even when I havent sad a word about it.
They are my heros who makes me stand up
when I feel beaten to the ground.
Im greatful to have them in my life.


What I want to say is, even if we dont talk everyday and even if I dont say this to you few people often, I do love you! Thank you for making me fightand dont give up!


Love
//Sofy

måndag 23 november 2009

Dåligt

Ja, jag är verkligen dålig på att uppdatera här på bloggen men den senaste månaden har varit fullbokad och när en ledig tid har funnits så har jag spenderat den med andra saker än just här på bloggen.

Jag har i alla fall haft besök av både Marre och Malena. Marre var här förra helgen vilket var riktigt roligt, jag tror inte jag har skrattat så mycket på hela det här året som jag gjorde den helgen. Mycket diskussioner om julkalendrar och massa annat.
Malena var här nu i helgen som var, vi drog på oss overallerna och gick på caps på storken. Där spelade vi twister och hade det roligt, många skratt blev det haha. Sen blev det puben och hemgång runt 23-snåret. Lördagen spenderades med en fyra timmars promenad vid slottet för att rasta kamerorna och sen blev det maxi för att inhandla middag och efterrätt. Båda var väldigt goda men efterrätten som bestod av kladdkaka och färska hallon och blåbär var sjukt god!

Nu sitter jag här efter en halv dag i skolan och sedan haft styrelsemöte och sedan grejjat med lite saker till innebandyn på fredag och har lite ångest över att jag borde städa och även plugga ikapp det som jag ligger efter med men orken finns bara inte. Men jag ska sparka lite på mig själv så borde jag komma igång, lite städning innan läggdags och sedan plugg fram till 15.30 imorn då det är dags att gå till skolan för att jobba med lite reklam.


Love
//Sofy

onsdag 28 oktober 2009

-

Ingen bra dag alls idag..
Det finns så mycket att säga men jag kan bara inte förmå mig..
men imorn kanske.. eller dagen efter det..

Omringad av människor men ändå så ensam..


//S

tisdag 27 oktober 2009

Mannen i mitt liv <3


Ja, detta är mannen i mitt liv.
Jag saknar honom så otroligt mycket, världens sötaste, mysigaste Elliot <3
När jag får bilder som den här av min syster och även när jag ser andra hundar svider det till i hjärtat av saknad till den lille krabaten...

En skoldag, en tisdag

Sitter i skolan och har gjort det i ca 3½ timme och nu börjar mitt huvud bli helt mosigt. Känner mig nästan febrig, har fasen inte tid att bli sjuk nu. Har reklamfilmskurs ikväll där vi ska pitcha vår idé och imorn har jag projektarbete i tillämpad interaktionsdesign sen styrelsemöte och föreningsmöte. Lägenheten ser ut som ett tredje världskrig och det finns så många saker jag borde göra och därmed har jag bara en enda sak jag inte får, och det är att jag inte får bli sjuk.

Nu ska jag kämpa vidare med lite saker sen kommer jag ge upp detta så kanske jag hinner hem och vända innan jag måste tillbaka hit för att pitcha reklamfilm.


Love
//Sofy

lördag 24 oktober 2009

Middag och lagfest

I väntan på att nagellacket ska torka tar jag och skriver ett litet inlägg här. Det är lörldag idag och jag kan berätta att det fortfarande finns och luktar tacos i min lägenhet sen i torsdags. Vi kanske överdrev lite med köttfärsen när vi handlade men det räckte i alla fall så att alla blev mätta och belåtna.

Idag ska en trerättersmiddag avnjutas hemma hos mathias tillsammans med cissi och patrick. Kommer bli trevligt med massa skitsnack och gott käk. Sedan kommer vi dra vidare till SPIIK Nykter?!-lagfest på ängö. Där kommer vi möta resten av alla rödklädda galningar och slutstationen kommer bli kåren senare på kvällen.






Hoppas på en riktigt trevlig och rolig kväll!


Love
//Sofy

torsdag 22 oktober 2009

En torsdag med team building

Torsdag idag, redan? alla veckor rullar på så satans fort att jag knappt hinner reflektera över vilken månad det är känns det som. Idag är det då dags för en team building med innebandystaben, vi ska bli lite barnsliga och leka lite lekar, måla kavajer och äta mumsig tacos :) Det kommer nog bli riktigt trevligt, känns inte som att jag har allt utplanerat in i minsta detalj men det behöver man inte ha jämt och ständigt.
har suttit i skolan idag och försökt få lite saker gjorda men av någon anledning så blir det fan inte mycket gjort framför datorn i skolan. Jag arbetar nog bättre hemma, i alla fall när jag väl sätter mig ner. Lite musik och hemmamiljö är det som behövs sen brukar inspirationen komma efter en stund framför datorn.

Nu ska jag snart dra iväg med patrick och köpa käket tills ikväll. Synd att cissigumman inte kunde vara med, tänker på dig iaf :)












Love
//Sofy






fredag 16 oktober 2009

Rörig?

Imorse ringde larmet på mobilen och jag snoozade som vanligt några gånger och när jag tryckte av för sista snoozningen så tryckte jag antagligen av larmet helt så jag sov snällt vidare i cirka 40 min till, pucko! Men jag hann i alla fall till skolan. Åkte med Cissi som skulle hämta Mathias och ja, som så ofta så åker Mathias bil på bensin som inte existerar så när vi var på väg till skolan väntade jag bara på att vi skulle få bensinstopp, jag bestämde mig för att skänka några liter bensin till bilen så vi slapp stå och inte komma nånstans.
I alla fall så har den här dagen varit lite snurrig för mig tror jag, började med att jag sov 40 min extra sedan när jag skulle borsta tänderna så var det jävligt nära att jag höll på att hälla foundation på tandborsten istället för tandkräm, när jag kom hem från skolan så var jag på väg att slänga en tröja i sopkorgen istället för i garderoben och ja, jag räknar inte med att mina tokerier är klara än även om klockan börjar bli mycket. Håller ju på att tvätta så jag gör väl säkert nåt tokigt med tvätten som avslutning på denna dagen.

Idag har även min grupp i reklamfilm suttit och redigerat vår första produktion som ska redovisas på måndag. Vi hann nästan färdigt med det, vilket känns super skönt. Ingen annan grupp verkar ens ha filmat och ska göra allt i helgen. Jag är himla nöjd över att få vara helt ledig och inte ha någonting planerat mer än ungefär två timmar till redigering på söndag. Jag har haft så roligt när vi spelat in vår reklamfilm, har skrattat så jag gråtit och jag ångrar än så länge inte en sekund att jag valde denna kurs, även om det är lite extra att göra eftersom jag läser 150% istället för 100% för tillfället. Roligt har jag i alla fall!

Nu ska jag ta och springa ner till tvätten! See ya!


Love
//Sofy

onsdag 7 oktober 2009

Gamla papper väcker minnen

Sitter och väntar på att Miia ska höra av sig, vi ska hitta på nåt idag. Funderade ett tag på att gå på bio men det verkar inte gå så där vidare bra filmer här i Kalmar så får se hur det blir med det.
För nån vecka sedan satt jag och tittade igenom fotoalbum jag fått av Malena när jag fyllde år förut och häromdagen hittade jag gamla papper där jag skrivit om saker som hände för 1½ år sedan ungefär. Det väcker mycket minnen och jag inser så väl att jag inte alls är som jag var för några år sedan. Mycket är pågrund av det som hände för ett och halft år sedan, allt som jag skrev då.. det är som att mina känslor tömdes ur och sitter på dessa papper. Allt som jag brytt mig om och som jag stod för då försvann någonstans där. Det känns hemskt att man tillåtit att det blivit som det blivit, det måste vara för att någonstans har man tappat respekten för sig själv, besvikelsen på sig själv, att man lurat sig själv att tro på något som ingen borde ljuga om. Jag kan undra hur jag ska kunna lita och tro på det när och om någon kommer säga liknande saker till mig igen, jag måste inse att alla människor inte behandlar alla så där. Jag måste våga lita på människor.
Men jag har stängt av, låser in det mesta och nån gång i ensamheten och tystnaden låser jag upp och ut väller allt och viljan att skrika tills luften tar slut i lungorna enbart för att ge smärtan ett ljud finns men allt som hörs är ljudet av tårar som rinner ner för kinden och landar på kudden huvudet vilar mot.Efter alla tårar infinner sig lugnet i kroppen.
I ensamheten finns det ingen som dömer någon, ensamheten känns trygg den kan inte skvallra.. Jag tror att vi alla behöver ensamheten ibland, om inte annat så behöver jag den ibland i alla fall. Den tillåter mig att rensa och arkivera bland allt som ligger i högar där inne, det värsta är att det är alltid någon som är där och river ut allt igen emellanåt och därmed får jag ibland börjar om.

Jag ska sluta mumla om massa konstigheter nu och ha massa olika metaforer(för det heter väl det? jaja om inte annat fick det heta det nu). Jag fick bara massa tankar och gamla minnen när jag hittade där papprerna som jag skrev för längesedan. Nu ska jag däremot ta och göra mig redo för att gå på stan med Miia.


Love
//Sofy

söndag 4 oktober 2009

Another day in my head..

Sometimes life feels pointless.
There is nothing inside, its like a blank paper
This is a crazy world, its hard to know what to do.
Who can you really trust? who do you really know?

All the dreams you had when you were young,
where did they go?
When did they die?

When will I get it right?
When will I wake up from this cold world?

Cause in this cold Im walking aimless, feeling helpless..

---
please, let it be soon..

fredag 2 oktober 2009

Segt..

Fredag igen och vart tusan tog den här veckan vägen?
Sitter i skolan igen och som vanligt har vår grupp inte kommit gång med vårt arbete än trots att vi bestämde oss igår för att försöka komma igång i tid. Nu har en timme och tio minuter gått.
Det går segt men ja, vi tar det väl sakta men säkert. Med betoning på sakta..

Idag ska jag få göra en synundersökning hos Catrin som pluggar till optiker, det ska bli spännande. Vad händer annars denna helg då? Jo imorn är det dags för overallsinvigning för våra nya som inhandlat en overall och även för de som haft sin overall men inte fått den invigd. Blir roligt att se :P Efter invigningen är det reprissittning på kåren, kommer nog bli riktigt roligt med tanke på att vi är ca 30 pers från SPIIK som ska dit, det är nästan hälften av alla som kommer haha.

Nu är det dags att hugga tag och göra någonting med skolarbetet innan min kontorstid.


Over & Out!
//Sofy

tisdag 29 september 2009

allt och inget?

..jag...
...du..

...någon..

orka...

..misslyckas...


..springa..


..känna..


..tomhet... ..minnas..


kämpa.. ..hjälp..

..känslokall..

..tålamod..

..ångest..

...ödmjukhet..

..skönhet..

..smärta..

..lycka..

..trötthet..


..nu.. ..sen.. ..aldrig..

..glömma..





Förlåta?

torsdag 24 september 2009

En låååång torsdag

Den här dagen har känts väldigt lång av någon anledning. Ja just det, den anledningen är nog att jag vaknade halv 5 imorse och det var stört omöjligt att somna om. Slog på en film och tänkte: "ja men då somnar jag säkert till den för det brukar jag ju göra". Tror ni jag somnade? Nej.. När klockan hade hamnat på runt kvart över 7 ja, då kunde jag äntligen somna om en liten stund. Fick i alla fall en till timmes sömn då. Har spenderat dagen med att vara i skolan och vara riktigt oengagerad i skolarbetet. Men det var jag inte ensam om, hela gruppen var nog lite off idag men lite saker fick vi gjorda och det var i alla fall bra. Efter skolan bar det av till kåren och lite häng där.
Cissi rakade av Chriss och Richards hår inne på tjejtoan på kåren, blev inte så mycket kvar på huvudena nej. Var en rätt lustig syn att se där inne på toaletten och diskussionerna var ju också lustiga hahaha.. stackars nya människor som var på möte på kåren och fick se eller höra vad som pågick på tjejtoan hahaha.
Efter klippningen på grabbarna och att mötet var slut så avrundade många av oss kvällen genom att gå till puben och äta lite käk. Så idag har jag varit borta precis hela dagen med undantag för en snabbvisit innan puben. Det ska bli så skönt att slänga ner huvudet på kudden nu och sova som en tok.

Ja och innan jag säger tack och hej för denna gången måste jag ju berätta att jag tagit och skaffat mig en systemkamera nu och i helgen ska jag och malenagumman ut och ha en trevlig lördag och rasta våra kameror tillsammans :) kommer bli riktigt skoj tror jag!


Nu säger jag god natt!

Over & Out!
//Sofy


---
Toksaknar min lilla älskling ellioten meen snart kommer båda han och systeryster <3

söndag 20 september 2009

Tanken slog mig..

... att det egentligen inte är någon skillnad från hur saker och ting går till nu på högskola mot då på lågstadiet. De som hörs och skriker mest får som de vill.. De andra som inte skriker och väsnas blir bortglömda..

Vet vem, det kanske är en bra sak... eller?


En tanke som ledde till en annan som ledde till att en tanke slog mig..



Natti
//Sofy

Kluven?

Då var det söndag och den här helgen har jag bara tagit det lugnt och försökt slappna av lite. Vilket visade sig vara svårare än jag trodde. Sov iofs ganska länge både igår och och idag sen har jag roat mig genom att tvätta, diska och plocka i lägenheten och framåt kvällningen när allt sådant varit klart eller lusten till att fortsätta plocka tagit slut ja, då infinner sig så klart rastlösheten i sofia. Dock tvingade jag mig själv att försöka ta det lugnt ändå genom att glo på tv, dator och tillsist film.
Idag har tiden gått ganska fort i alla fall. Runt halv fyra tiden lämnade jag min lägenhet för att gå ut i solskenet och njuta lite grann, gick ner till slottet och satte mig en stund där och försökte rensa tankarna lite. Vet dock inte om det gick sådär väldigt bra, är så kluven i många av mina tankar att jag inte vet vad jag ska göra med dem. Men jag antar att jag kommer lösa det nån gång och komma överens med mig själv och mina tankar om hur jag vill att det ska vara. But for now, I will leave it as it is.

Imorn då, ja då hoppas jag på att jag kan få min kamera med posten. Ska först till skolan och plugga från 10 och framåt men hoppas på att få komma hem före 16 och kika i postlådan. Sen på tisdag är det för-fum tillsammans med några från fullmäktige i Växjö och sedan på onsdagen är det extrainsatt FUM-möte. Har även en antistresskurs som jag ska gå på tisdag men den får väl bli lidande den här gången efter som att för-fumet är viktigt. Antistresskursen är i och för sig också viktig för mig men för att känna mig säker inför mötet på onsdag så bör jag absolut gå på för-fumet på tisdagen där vi ska diskutera igenom massa viktiga saker.

Det känns som att det är lite mycket saker som händer just nu för tillfället, känner att antistresskursen nog är en väldigt bra sak för mig att gå på nu. Hoppas på att få lära mig massa bra knep för att hantera stress :)

Nu borde jag ta och göra i ordning en matlåda tills imorn så jag slipper gå hungrig i skolan!


Over & Out!
//Sofy

söndag 6 september 2009

Nollning

Kära läsare nu var det ett bra tag sen det blev något inlägg här på bloggen från mig. Har varit totalt upptagen med nollningen här i Kalmar. En vecka med planering för att få ordning på allt med scheman till alla aktiviteter och sådant och nu har en hel vecka gått på nollningen också, en vecka kvar. Får se vad det är för spännande saker som händer då för mycket händer på en vecka. Har i alla fall varit en sjukt rolig vecka med bland annat garden party med hur mycket folk som helst, disneysittning och igår spexade staben på cnasarnas kräftskiva. En omgjord version på låten fredrik och jag framfördes av mig och deni, jag var sjukt nervös men det gick bra. De verkade tycka att det var bra så det kändes skönt!

Vi generaler har även fått sjukt mycket mutor och smöreri från nollorna. Vi fick ett fint ihop komponerat brev av WP-nollorna:

Kära Generaler!

Jag har länge gått och grubblat...Så länge har jag sett Er som något mer än bara människor. Det är nästan att jag ser glorior över Edra huvuden. När jag ser Er bland de andra generalerna är det som att världen suddas ut runt Er. Det enda jag då ser är tre Änglar. Mitt kall i livet har nu fullbordats, när jag träffar Er, gudomliga valkyrior.
Vi här i WP har valt att starta en religon där vi försöker uppnå Er perfektionism. Då vi äro blott människor vi aldrig kan fullfölja vårt öde att göra världen en bättre plats. Där Ni är i centrum, inspirerar till en starkare gemenskap och en bättre plats för kommande generationer.

Eder trogna slavklass... WP.



Efter denna vecka kan jag konstatera :

att min röst inte alls är som den borde,
att jag blivit väldigt snorig idag,
att mitt kylskåp inte innehåller mycket som går att äta,
att min lägenhet ser ut som ett riktigt bombnedslag,
att jag är himla trött,
och till sist kan jag konstatera att nollningen är sjukt kul men att det kommer bli rätt skönt att få in lite vanliga rutiner igen snart.


Nu är det dags att röja hela lägenheten för att sedan tvätta och sen blir det till att slappa resten av kvällen!


Over & Out!
//Sofy

onsdag 19 augusti 2009

Shit shit shit shit..

Idag har jag varit på nya äventyr med Malena och Emma, ända bort till Fredriksberg. I måndags var vi till Ställdalen. Allt för att bara leta efter nån form av äventyr, har varit riktigt roligt. Har skrattat så att tårarna runnit. Utöver de äventyren har vi även fikat och lunchat tillsammans två gånger denna vecka också. Kollat i lite resekataloger men vi kom fram till att de var meningslösa eftersom att där priset ska stå, ja där står det ving.se så man måste med andra ord ha en dator för att se priset. Vi kom aldrig fram till vart vi vill åka så det får bli en annan gång haha



Imorn är det dags att fara tillbaka till Kalmar. Efter mycket nogrann packplanering från min sida så har jag lyckats med att nästan packa alla saker. Är bara några saker jag fått välja bort att ta med mig ner, men det är såna saker jag knappt använder i alla fall så det gör inte så mycket. Får de sakerna senare när nån kommer ner. Är lite imponerad av mig själv att jag lyckats packat så mycket grejjer på sån liten plats haha..
Börjar känna hur stressen kommer krypande inför nollningen, shit det är inte långt kvar nu. Hur ska allt gå? Kommer allt funka som det ska? Har vi kommit ihåg allt?
Skulle lätt kunna få en panikattack ibland när jag börjar sätta igång och tänka på massa scenarion meeen jag stoppar mig själv. Man får ta saker som de kommer helt enkelt och lösa de problem som kommer på bästa sätt. Är ingen idé att stressa upp sig egentligen.. men lite nervös, det kan man väl få vara i alla fall :) Brukar oftast gå bättre om man är lite nervös, av nån anledning men det är ju bra.

Nej dags att sluta svamla och gå och lägga sig.. upp tidigt och iväg med tåget. Har ju tågdate med malena ända till mjölby imorn :P det blir ju trevligt med lite sällskap på resan för en gång skull!


Over & Out
//Sofy

lördag 15 augusti 2009

Saturday!

"Hela veckan väntar jag på lördag, lördag igen. Snart är det lördag igen" lallalaa Skitlåt men ja, det jag skulle komma fram till är i alla fall att det är lördag idag :D Jag är ledig idag och imorgon intar jag min sista dag på jobbet, hela fem timmar från 16.00-21.00. Men ska dock vara på gruppboendet så får se hur hjärntvättad jag kommer känna mig efter den kvällen haha men det gör ingenting, jag är ju ledig sen.
Idag då, jo idag ska jag iväg till stan och sedan vidare till mamma. Måste hinna umgås lite med min kära mammi också nu innan jag ska fara iväg till Kalmar igen. Har ju inte varit så mycket där i sommar. Mest varit här hos pappa eftersom att det varit närmast till jobbet och så där.

Ja just det! fick min nya mobil igår också :D duger alldelens utmärkt åt mig. Kommer nog snart ha lärt mig hur allt fungerar på den, är ju lite annorlunda med touchskärm och allt det nya mot min lilla gamla telefon som är 2½ år. Japp, du läste rätt 2½ år gammal. Den har inte krånglat en enda gång, jag har tappat den tusentals gånger och den har inte slagit av sig eller blivit konstig eller någonting under hela tiden. Men nu på senaste månaden har den låst sig ibland när jag pratat med någon så jag har inte kunnat lägga på fast den andra har lagt på. Först efter en minut eller så blir telefonen normal igen. Men jag och min nya samsung ska väl kunna komma överens också, hoppas den är lite tålig den med haha med tanke på hur klantig jag är och jämt tappar mobilen :P


Nu är det dags att göra sig klar för att brumma iväg till la stada!

Over & Out!
//Sofy

onsdag 12 augusti 2009

Spontant mobilköp

Just precis, idag har jag helt spontant beställt en ny mobil. Eller spontant och spontant, jag har behövt köpa en ny mobil ett tag nu och var väl idag jag bara tog tag i det och beställde en. Blir ytterligare en samsung, tänkte köpa en sonyericsson först men den som jag tänkte mig var tydligen inge vidare enligt användarrecentioner. Så ja, jag håller mig väl till samsung ett tag till. Får väl se om jag blir nöjd med den..


Over & Out!
//Sofy

Snart

3 arbetsdagar kvar och en vecka kvar tills jag åker ner till Kalmar. Har börjat med min packlista och ja, har kommit fram till att det är en himla massa saker som jag ska ha med mig ner till Kalmar. Funderar hur det ska gå till när jag ska åka tåg, prioritera? Men svårt när man vill ha allt med sig ner. Men det viktigaste får packas först sen kommer det som är mindre viktigt, känner jag mig själv rätt så kommer jag nog lyckas få med mig det mesta på ett eller annat sätt :P Så kommer jag bli irriterad på mig själv sen när jag släpar på allt på tåget för att det är så mycket och tungt. Man kanske skulle skaffa sig nån som kan bära väskorna åt en :P hahaha

Jobbat idag 7-14 och ja, dagarna på jobbet nu känns superlätta. Känner mig inte ens speciellt trött på mornarna, men är väl för att jag vet att det är så få dagar kvar.
Men idag blev jag irriterad på en av sköterskorna. Jag var inne och skulle bädda i ordning en säng och när jag ska lägga i lakanet så ser jag att specialmadrassen som ligger i för att de inte ska få sår så lätt är helt tom på luft så jag knallar ut till min arbetskollega och då står sköterskan där också så säger jag att madrassen nog är trasig, å då säger sköterskan: Ja, du får väl titta på den och se vad som är fel. Näähää? menar du att jag måste kolla på den för att se om jag kan hitta felet? Jag kom ju inte alls ut för att få lite hjälp med det, nej jag är ju expert på såna där madrasser. Ibland så känns det precis som att man blir en aning dumförklarad, och då blir jag irriterad. Bara för att jag är vikarie betyder det inte att jag inte förstår någonting.
Men det är sånt man får ta, fast emellanåt blir man faktiskt irriterad och då har jag ändå rätt bra tålamod.. tror jag iaf.

Nej om jag skulle ta och busa lite med ellioten. I helgen var han med pappa och catarina på sjön en hel dag och natt och fiskade kräftor. Totten var lite för intresserad av de där kräftorna så han fick sig visst ett nyp i mustaschen, efter det gick han inte dit nå mer hahaha Ibland så lär man sig av sina misstag. Han fick även ha sin fina flytväst som vi köpte tidigare i sommar :) så han var då säker på båten..

Man vill nog inte fasta i de där nyporna


Over & Out!
//Sofy

torsdag 6 augusti 2009

Ingenting.. och elliot

Ja då var jag inne i en sån där period då, en period då jag bara vill vara för mig själv, då jag mer än gärna skulle slänga mobilen i soptunnan och bara göra mig okontaktbar för omgivningen för en dag. En dag för bara mig själv, bara jag ingen annan eller några måsten åt någon annan. En dag då all press och tankar på allt bara fick läggas åt sidan.. Inte en människa i närheten, ja ungefär så känns det som att jag vill ha det för tillfället. Jag längtar så himla mycket till Kalmar, jag behöver min lägenhet. Där allt bara är mitt, där jag kan spela massa musik och dansa som jag känner för.. helt själv.
Okej jag erkänner, sen efter två veckor kommer jag säkerligen vilja hem igen för då har jag väl fått nog av att vara själv men är väl så människan är, aldrig nöjd speciellt länge :P
Skulle vilja ta med min älskling elliot också på en gång men han får nog komma efter nollningen, är inte så rättvist mot honom att låta han vara själv så mycket som han skulle bli att vara om han var hemma i Kalmar under nollningen.

Den lille killen är i alla fall det underbaraste man kan ha i närheten när man känner sig lite nere, Elliot är 100% ren kärlek <3 Att ha han sovandes på magen är väldigt mysigt...

Elliot <3


Over & Out!
//Sofy

söndag 2 augusti 2009

Trädgårn och Harry Potter

Igår blev den årliga "en-gång-på-trädgårn-i-ludvika" av, var inte överdrivet roligt. Efter ca 45 minuter på det där stället längtade jag hem till soffan och mysig filt och en film, kände mig lite som en pensionär som hellre vill sitta hemma en lördagkväll och ta det lugnt. Har jag gått och fått nog av sånt där månetro? Det lär visa sig i till hösten när jag är i Kalmar.


Har räknat mina arbetsdagar som jag har kvar nu också, är endast 9 dagar kvar. Känns bra. Jag toklängtar till min egen lägenhet som jag ska ta och försöka dona lite i innan nollningen. Jag har nog kommit fram till att jag har ett rätt stort behov att få vara för mig själv och få driva iväg till min drömvärld, vilket inte har fått ske så många gånger denna sommar. Det är alltid något runt omkring här hemma i Ludvika, alltid något som jag måste göra. Men det är ju även roligt att vara hemma och få träffa sin familj men ibland kan det kanske bli för mycket av det goda, speciellt när man är van att bo själv :)


Ikväll har jag och lillasyster och lillebror varit på bio, Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var rätt bra men jag tycker att några av de andra filmerna varit bättre.

Är ganska trött nu så ska försöka sova snart.. God natt!

Over & Out!
//Sofy

fredag 24 juli 2009

Hinderbana och Johan Glans

Jag och Elliot har fått en liten dos motion idag, vi har nämnligen sprungit runt en liten hinderbana som jag satte upp på gården. Vi hade en tunnel, en liten planka att hoppa upp och springa på och ett hinder att hoppa över. Elliot var super duktig, han skulle nog vara duktig på agility. Synd att tiden till den träningen inte riktigt finns :( Men att roa sig på gården lite då och då är ju roligt bara det. Nu ligger han helt utslagen vid mina fötter, han är så söt min lilla tott.

Nu på kvällningen har jag legat och kollat på massor av klipp med Johan Glans. Han är ju bara så sjukt rolig, jag måste se till att se han live nån gång. Klippet där han är med i parlamentet och pratar om straff för arbetslösa är helt klockrent, så himla roligt.


Imorn är det lördag och en öl på stan med murrey är nog det som står på menyn till kvällen. Men nu blir det några fler klipp på tuben sen sova.


Over & Out!
//Sofy

tisdag 21 juli 2009

Tisdag och regn..

Blev en spontan helg hos Malena i Halmstad i helgen som var. Satt hemma i lördags och tänkte nej fan, jag orkar inte sitta hemma och glo. Så rätt som det var satt jag på tåget ner till gumman i Halmstad. Var framme halv nio på kvällningen och då var det fest. På söndagen gjorde vi inte mye vettigt utan plockade undan lite efter kvällen före och käkade den obligatoriska pizzan och såg på madagaskar 2, den var ganska rolig. Åkte hem igår morse och idag har jag jobbat. Ska jobba två dagar till denna vecka sen ledig tre dagar, skönt säger jag bara. Även fast jag varit ledig en hel vecka så jag bara ha mer ledighet. Mer tid till mig själv och mina planeringar och funderingar.


Jaja.. nu ska jag ta och sova lite.. orkar inte dra igenom det jag låg och tänkte på nyss, det får bli en annan dag. Måste orka upp till jobbet imorn.


Over & Out!
//Sofy

torsdag 16 juli 2009

Lite av varje

Torsdag idag och det känns fantastiskt bra att vara ledig fortfarande. Skulle vara jäkligt skönt att vara ledig resten av sommaren men att tjäna lite pengar är nästan ett måste på somrarna så det är bara att knega på de sista veckorna sen. Har ju inte en sån jobbig vecka nästa vecka i alla fall, jobba tis, ons och torsdag sen ledig hela helgen :) känns bra med tanke på att jag jobbar 4 helger på raken nyss.
Nog om det nu, vad har jag roat mig med så här långt in på denna vecka då? Jag har fikat med Linn och Marre och även en vända med Ammi. Var väldigt trevligt att tjåla ikapp lite av det som hänt sen sist, ska försöka åka upp och titta hur Ammi och Janne har det i huset också innan jag försvinner till Kalmar. Men det blir ju inte fören om cirka en månad så jag hinner nog med det :)
Har cyklat en vända med Marre också det var väldigt skönt och självklart roligt när man har trevligt sällskap. Sen har jag hjälp Anna i hennes lägenhet med att tapetsera, spackla och måla. Det går sakta framåt där, får se när allt blir färdigt i hennes lägenhet om det hinner bli klart innan jag åker neråt. Tillsist så har jag gosat och busat en hel del med Elliot, han är min lilla tokhund. Ligger och sover på stolen bredvid mig nu.
Tänkte slänga upp lite bilder som jag äntligen lagt in i datorn. Blir lite blandat från vad som varit sen jag kom hem till Ludvika.


Brudarna på peace & love


Strålande solsken, en underbar dag för att åka lite ring bakom båten. Var grymt roligt, det ska jag hinna med fler gånger innan sommaren är slut! :D



Inte lika fint väder. Regn och åskväder så att vi inte kunde åka
på vägen för vi såg ingenting, var bara att snällt stå stilla och vänta.

Sötaste Ellioten älskar att ligga på balkongen och hålla span.
Elliot är kärlek <3

Imorn åker jag till Örebro med Anabanana för att kika lite på IKEA sen shoppa lite. Visar sig vad jag hamnar senare efter det. Men ska bli skönt att åka iväg en sväng och göra något annat än att vara hemma.

Over & Out!
//Sofy

---

I wish I could allow myself to feel this,
Allow myself to let go of this fear.. damn..

---

söndag 12 juli 2009

Skön ledighet!

Jobbat idag mellan 7-14 och nu är det ledighet fram till nästa tisdag för mig och det känns hur skönt som helst! Denna vecka ska jag göra det som faller mig in att göra och inte ha så många måsten och sånt. Ska rota fram mina(systers) gamla inlines och åka nån dag om det inte regnar. Saknar gymet nere i Kalmar, vill träna.. NU!
Det är skönt att vara hemma men det kan inte hjälpas att jag saknar Kalmar och min lilla lägenhet på ynka 22-23 kvm. Men halva sommaren har redan gått förbi så det står inte på fören jag ska åka ner till Kalmar och då kommer jag väl vilja stanna hemma, konstig som man är haha.

Måste planera massa saker redan nu så att det blir smidigt sen när jag kommer ner till Kalmar. Har redan gjort lite listor över saker, jag och listor.. de är bra grejjer de :P

Känner mig rätt trött för tillfället, funderar på att lägga huvudet på kudden bara en liiiten stund och sen göra nåt. Vad vet jag inte än, umgås lite med folket hemma men som inte är hemma just nu. Imorn bär det av in till stan och sen blir det träff med Ammi på tisdag förhoppningsvis, var längesedan jag träffade henne så det blir nog en lång fika för att tjåla ikapp.


See ya!
//Sofy

onsdag 1 juli 2009

Onsdag

Dundrande åska och ÖSregn var det som jag och lillebror stötte på när vi skulle åka från Ludvika ut till pappa. Det var så illa att vi var tvungna att stå still för det gick inte att se en meter framför bilen. När vi tillslut vågade köra igen såg vi efter en liten stund ett helt träd som ramlat ner över halva vägen men som tur var kom vi förbi det i alla fall. Nu skiner solen igen men molnen lurar lite längre bort så mer åska är nog att förvänta sig.

Nu är jag bara ledig två dagar på en och en halv vecka, blir lite slitsamt men det är det väl kanske värt för sen är jag ledig en hel vecka. Men kan dock bli så att jag får vara hemma från jobbet imorn för att besöka herr läkare för mina halsmandlar är inte roliga alls för tillfället. Är öm i hela halsen och upp bakom öronen emellanåt. No fun at all!


Vill göra så mycket men allt är inte möjligt helt enkelt.. I will go into my dreamworld and never turn back to reality..

Over & out!
//Sofy


---

Life.. what is it about?

Feelings.. do they only fool you?
Heart.. does it only give you pain?
Thoughts.. they get you in trouble?
Words.. are they just made for explaining?
Meanings.. are they made for telling lies?


Love.. doesen´t fool you, give you pain, get you in to trouble or make you tell lies?

But..

Silence.. give people pain...

måndag 22 juni 2009

En måndag som denna..

Solen har strålat idag och jag har legat ute med den i ansiktet och en skål med jordgubbar i handen, det var skönt. Men kanske inte så super avslappnande när jag var tvungen att ropa på Elliot då och då eftersom att han ville iväg på egna äventyr. Tur att pappas tomt är stor och inga grannar tätt inpå annars hade han väl sprungit iväg till grannarna. Lite senare på dagen kom det lite moln, jag åkte in till stan och storasyster anna för att hjälpa henne lite i lägenheten. Spacklade lite men det känns som att det går i slow motion sen var jag tvungen att åka hem till pappa igen för att fixa lite.

Idag fick jag även reda på att jag inte får vara ledig på lördag om jag inte fixar och jagar efter någon själv som kan byta tid eller dag med mig. Jag kan bara hoppas att jag finner nån snäll själ imorn på jobbet som kan tänka sig det. Det ser kanske inte så ljust ut.. men får väl åka till peace & love efter att jag slutat annars, är inte mycket att göra åt det i såna fall.
Borde vara pepp för p&l men idag känns det inte så, är väl säkert för samtalet med the boss på solgärde som gör att det känns så... det blir nog bättre imorn, I hope..

Känner mig otroligt trött nu och ska nog gå och lägga mig inom kort, känns som att jag är på väg att bli sjuker men jaja, då får jag väl bli det då..



Over & Out!
//Sofy

söndag 14 juni 2009

En söndag fylld med regn

På fönsterrutan faller regnets droppar och de har de gjort hela dagen här i Ludvika. Jag undrar när det ska sluta så att jag och elliot kan gå ut på en lång och uppfriskande promenad, en lång promenad för att rensa igenom ett stort nystan av tankar som trasslat ihop sig. Det ihållande regnet verkar dock inte vilja ge med sig men det spelar egentligen ingen roll, är jag djupt i mina tankar känns inte regnet så mycket värre är det för elliot som avskyr att gå längre promenader i regnet.
I natt drömde jag konstiga saker. Fast nattens drömmar kanske inte är så konstiga egentligen, inte om jag tänker efter..


Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra eller om jag ska göra. Överanalysera big time, jajjemen jag i ett nötskal. Orkar inte med mig själv ibland. Snälla nån, att det ska vara så svårt!

Höger eller vänster? Ja eller nej? Framåt eller bakåt?



Over & Out!
//Sofy

tisdag 9 juni 2009

Bamsebjörnar och dagdrömmeri?

Dagen började med att anna kommer och väcker mig och fem minuter senare ringer malena och frågar om jag vill med till Orsa björnpark och vips så var vi på väg till Orsa och björnparken. Jag, malena och malenas mamma.
Så idag har jag sett vargar, bergsuv, brunbjörnar, Kamtjatjabjörnar, amurtigrar och isbjörnar. Var jätteroligt att se dessa djur som man aldrig ser annars utom på tv möjligtvis. Några av dessa djur kom vi riktigt nära också, tigrarna och kamtjatjabjörnarna som var riktigt bamsestora nallar. En av dem heter Peter den store och stackarn har bott i Ungern på ett mycket mindre område, han stod jag ungefär 1,5-2,5 meter ifrån. Inte skulle då jag vilja bli jagad av en sån bamsebjörn i alla fall kan jag då säga. Tigrarna stod jag så nära som en glasruta emellan, de var också facsinerande att se.

Nåt jag annar analyserat över idag är att jag nog faktiskt på senare dagar börjat gå och drömma mig bort i andra tankar, jag har alltså börjat dagdrömma. Detta kan ju bara betyda att jag har dragit ner min att-göra-lista och stressnivå så pass mycket att jag har tid för att faktiskt tänka andra saker förutom alla måste-saker. Grattis till mig hahaha

Nu är det dags att ta dagdrömmarna och göra dem till nattdrömmar för nu vankas det sömn!


Over & Out!
//Sofy

lördag 6 juni 2009

Bye bye Kalmar, Hello Ludvika

Sitter i bilen som gått från Kalmar till Ludvika, är inte långt kvar hem nu. Har kört massa bil idag, pappas nya bil, riktigt trevlig att köra :) Det har varit soligt, molningt och regnigt under färden hem. Inte nog med helt ny bil, lillebrorsan fixade så vi kunde använda spotify i bilen, det är väldigt nice!
Känns lite konstigt att åka ifrån Kalmar ändå, men det gör det jämt när man ska hem över sommaren. Kommer sakna alla över sommaren!

Ska bli spännande att se om jag fått mitt schema hemma nu eller om jag får lov att åka och hämta det på måndag. Skulle i alla fall inte förvåna mig om jag får lov att hämta det själv. Jag hoppas iaf att jag kommer vara helt ledig nästa vecka så jag kan få göra lite som jag själv vill göra utan några jättemåsten OCH så hoppas jag att jag är ledig den helgen det är peace and love för jag och murrey har biljetter dit. Jag måste måste, verkligen MÅSTE få vara ledig då. Men skulle det vara så att jag jobbar då så är det väl bara att försöka byta bort det så gott det går, jag har ju erbjudit mig att jobba helgen före så om jag har tur är jag ledig då.


Nu ska jag köra bil igen :D annabanana är trötter..


Over & Out!
//Sofy

måndag 25 maj 2009

Åh nej..

Varför blir jag panikslagen?
Är det nu jag ska till flykten igen?
Springa allt jag orkar till motsatt håll?

Snälla lilla jag, sluta..
Andas och sluta fly..

tisdag 12 maj 2009

Snart är det dags...

Idag är det en solig men lite blåsig tisdag och jag sitter nu i skolan och har letat efter två artiklar till min egen vetenskapliga artikel som jag ska skriva. Måste förbereda lite inför imorn då jag har handledning klockan 8.00.
Söndag till måndag spenderades på öland med ett gäng glada människor, det vill säga nollestaben :) Vi hade en liten teambuilding i ett underbart hus med stor tomt. Där grillade vi och spelade fotboll, kubb och bara latade oss i gräset. Hur skönt som helst. Packlistor till nollningen skrevs ihop och lite annat smått och gott, det var riktigt lyckat.

På torsdag är det dags för absolut gotland, helt otroligt att det redan är dags för det. Måste tänka ut vad det är jag ska packa med mig dit och så måste jag plugga för att inte känna mig hyperstressad över skola när jag är på Gotland och ska ha roligt.
Kommer bli superskoj att åka iväg till Gotland, längtar! Då ska jag få träffa min lilla Malena för hon ska minsann också dit och ha skoj.


Over & Out!
//Sofy

torsdag 7 maj 2009

Miss my Elliot already

Torsdag och idag åkte lillasyster hem med min lilla Elliot till Ludvika. Blev så jättetomt när de försvann, vem ska jag nu bråka med om mitten på sängen? vem ska vara min goa nalle när jag behöver gosa med nån? Men jag vet i alla fall att han har det riktigt bra hemma med massor av människor runt omkring sig. Nästa vecka bär det av till Gotland,var lite därför Elliot fick lov att åka hem till dalarna nu. Hoppas på att det kommer bli riktigt skoj men det tror jag nog det blir!

Har haft workshop i tre dagar och idag var det dags för redovisning på engelska av det vi åstadkommit på dessa tre dagar med den världskända interaktionsdesignen krippendoff (eller hur det nu var han stavade sitt namn, dåligt minne). Har varit väldigt roligt, fast tråkigt nog var jag sjuk en dag och missade en del men det jag var med på var väldigt roligt och givande. Har jobbat tillsammans med designelever och reklamelever för att arbeta fram en ny busshållsplats. Är väldigt intressant att se hur olika man kan tycka i vissa frågor om vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt.

Efter en lång dag ute i Pukeberg kom jag då hem till en väldigt tom lägenhet utan varken vovve eller lillasyster. Upptäckte att mitt bredband slutat fungerat och ringde bredbandsbolaget och fixade det. Sen blev det middag med Cissi, Malin, Chriss och Mathias. Det var chicken tikka masala som stod på menyn hemma hos Malin. Riktigt gott var det, efter sån god middag infann sig matkoman.


Nu är det hög tid för mig att ställa ifrån mig datorn och lägga huvudet på kudden för att sova. Imorn är det dags för morgonpromenad på distans med malena klockan 07.00 och senare på dagen även gym!

God natt på er allihopa!
//Sofy

tisdag 28 april 2009

En tisdag som denna..

En tisdag som denna har jag arbetat lite med designprojektet. Ena stunden känns det projektet helt hopplöst och andra tror man sig ha en idé men sen har man det inte och så fortsätter det fram och tillbaka. Men idag tror vi i alla fall att vi vet vad vi vill göra och har bestämt en sak som vi ska jobba vidare med.
Efter projektarbetet var det dag för FUM-möte, det gick oväntat fort. Endast 3½ timme, trodde att det skulle bli längre men det var rätt skönt att det inte blev längre. Ellioten fick vara hos Patrick under mötet, där hade han varit lite gnällig och trotsig med maten men det har han varit några dagar nu men jag är envis och låter honom inte få nån annan mat och han äter ju maten tillslut även om det tar en timme längre.

---

Ikväll känner jag mig uppgiven på något vis. Det känns bara som att jag inte mår bra, känner mig som en rostig gammal skruv som ser förfärlig ut och som slängs i en låda med massa annat gammalt skräp. I en sån där låda med massa gammalt skrammel som ligger där i all evighet, där är jag fast.
Sakta men säkert glömmer man bort på vilket sätt man var och det är bara vad man blev som finns kvar. Det kalla och tomma, jag inser att jag aldrig någonsin kommer få tillbaka det jag gav bort...


Over & Out
//Sofy

måndag 27 april 2009

Söndag

Igår var det lördag och jag jobbade på kåren med SPIIK Nykter?! Kårkvällen hade tema 90-talet igår vilket var roligt, massor av gamla 90-talsdängor hela kvällen.
Jag började första passet i lilla baren och första timmen var det som vanligt inte så mycket att göra men sen vid halv tolv smäller det till och det är överfullt vid baren. Folk blir helt galna ibland och det var en hel del kommentarer den kvällen, allt från "men för faaan Sofia" till "varför vill du inte hångla?".. haha ja, folk är roliga. Vid ungefär halv 1 nån gång gick jag över till garderoben, och jag tänkte ju då att det skulle bli skönt att få pusta ut och kanske hinna dricka en kopp kaffe.. det skulle jag ju inte ha tänkt för det var full fart som gällde där med. När man jobbar i garderoben för man höra en hel del saker med, men där är det väldigt mycket otrevliga saker. Rätt som det var kom en klädroller farandes i luften, hade kunnat fått den i huvudet men ja, som tur var så hände inte det iaf. Sen så var det fel jackor hit och dit men jag kan inte trolla fram jackor så man får snällt vänta till sist i såna fall men det är absolut inte alla som kan förstå en sån sak och ja, i lördags var det ett himla liv om svarta skinnjackor hela tiden. Men i slutändan fick de flesta med sig sina jackor hem.. alla utom två som hängde kvar.

Ja,jag kom då hem 6 i morse till en trött liten vovve som låg och sov. Men vi travade iaf ut och gick en sväng där vid 6-tiden på morgonen så att jag kunde sova längre sen. Blev väckt vid 11 ungefär av en viss syster Anna. Somnade sen om till 13 ungefär då tyckte elliot att jag var tråkig så det var lika bra att gå upp. Sen har jag varit seg hela dagen, tittat på robinson med Cissi och blivit bjuden på mat av henne, gullgumman.
För nån timme sen hörde man en föriktig liten knackning på dörren och vem står där om inte lilla Cissi och vill göra varma mackor och dricka varm choklad så det gjorde vi och såg på en film..


Jag har funderat en massa på saker och ting som hänt runt omkring och jag blir inte klok på något. Jag blir nog mest bara arg på mig själv över vissa saker. Jag kan bara inte förstå hur en del människor fungerar ibland, hur man kan ljuga så fruktansvärt mycket. Alla drar vi vita lögner ibland men att leva med en lögn dag ut och dag in.. hur länge orkar man med det?
Jag har funderar på och tror nog att det är så att när man lever så, så blockerar man det men man är medveten om det.
Att blockera saker och ting fungerar väldigt bra kan man tycka men hur länge dröjer det innan man blockerar mer och mer saker? Tillslut har man tappat bort empatikänslorna och vad som egentligen är rätt och fel.. om det nu finns något som är rätt eller fel?
Nej, nu ska jag sluta dravla om massa saker som bara blir helt snurriga och nog försöka sova istället.. jag får försöka trassla ut alla dessa tankar en annan dag.

God natt!



Over & Out!
//Sofy

måndag 13 april 2009

Stop this madness

This madness, my madness..
Made me lose my way,
moving towards a dead end.
I need to stop this
Before future becomes today

I need to stop this, stop this madness..
My madness..
Stop it before I destroy all of this,
all of what is left deep hidden inside.
Before never becomes true..



//Sofy

fredag 10 april 2009

Långfredag

Sovmorgon och ledig idag och det var verkligen superskönt att få sova. Solen skiner ute och fåglarna kvittar, var ute på en promenad med elliot och det var hur skönt som helst. Han var superduktig på promenaden idag, gick hur lugnt och fint som helst bredvid mig och njöt nog lika mycket som mig av att solen sken i ansiktet.

Lite senare ska nog jag och elliot gå iväg till slottsparken och ha det skönt i solen.
Imorn blir det påskmiddag med lite människor som är kvar här i kalmar över påsken. Det kommer nog bli riktigt trevligt.


Glad påsk på er!


Over & Out!
//Sofy

söndag 5 april 2009

Korsnäbben

Då har jag flyttat till korsnäbben och sovit här första natten. Det känns jättebra, nu ska jag bara få undan alla kartonger och städa det sista i den andra lägenheten.
Igår var det en stressig dag, upp tidigt för att ringa efter en liten lastbil för att kunna flytta det visade sig att den inte var ledig fören på eftermiddagen (att notera: jag ville boka i måndags men pappa ville annat) Ja så vi körde det mesta i bilen och de sista stora sakerna tog vi på mias takräcke så tack så mycket gullegumman för lånet av bilen :)
Så var jag på utfrågningen på kåren mitt på dagen sen flytta resten för att sedan sticka iväg till skolan för vara med på spiiks kontorsfest. Sen blev det kåren.

Idag har jag och syster legat och myst i sängen och tittat på robinson innan vi tog tag i dagen och gick iväg och städade lägenheten.

Nu ska vi iväg på lite bio, fast and furious!


Over & Out!
//Sofy

fredag 3 april 2009

Kartonger hit och kartonger dit

Då sitter jag här i röran av alla kartonger och påsar och ja, konstaterar att jag fortfarande hatar det lika mycket som jag alltid gjort. Önskar att jag hade haft min bil för då hade jag kört ner alla kartonger och börjat grejja med det istället för att sitta här och inte kunna göra så mycket. Skulle kunna städa lite saker men det är för mycket saker i vägen så det leder bara till att jag blir irriterad på allt.
Har i alla fall diskat all disk nu och ska packa ner den så fort den torkat sen så är det inte direkt mycket kvar att packa ner utan det är bara att köra iväg sakerna.
Känner mig en aning stressad eftersom att det är meningen att jag ska på utfrågningen till de som sökt till kårstyrelsen klockan 13.00 imorn på kåren och det kommer hålla på några timmar och sen ska jag på kontorstädning och sedan kontorsfest. Men jag hoppas på att kunna smita iväg från utfrågningen lite diskret i nån paus eller så för att springa hem och hjälpa till med det sista och för att kunna säga hej då till pappa och lillebror. Lillasyster har bestämt sig för att stanna några dagar så hon blir själver i lägenheten imorn kväll, kanske inte så roligt men hon har vetat om det länge och hon lät ganska nöjd så länge hon fick vara med elliot och att tvn fungerade :) så då kan hon och elliot mysa till robinson..

Känner mig helt slut för att jag flängt runt hela dagen idag och nu när jag slagit ner rumpan två sekunder blev jag helt dötrött men jag ska kämpa vidare med packning och städnining tills pappa kommer för då ska jag försöka köra ner lite flyttkartonger till korsis och helst packa upp lite av det. Jag vill även få ner de möblerna som finns i förrådet. Inte fräscha möbler alls måste jag säga.. jag skulle aldrig vilja ligga i den där sängen som stod där inne nu, fy så den såg ut. Usch! Ner med grejjerna i förrådet och in med mina egna saker :)


Inatt är sista natten i min lägenhet på skräddaretorpsvägen. Det känns lite konstigt men jag tror och hoppas att det kommer bli jättebra!

Over & Out
//Sofy

onsdag 25 mars 2009

En helg

En helg har passerat och veckan har redan hunnit ticka fram till onsdag.
Jag kom tillbaka till Kalmar i torsdags, senare än vad jag hade planerat kan tilläggas. Jag var hur nöjd som helst i början av resan för jag fick skjuts ner till Örebro men glädjen försvann rätt snabbt för när vi hade kommit till Hallsberg då var vi tvunga att stiga av tåget för det skulle vända och gå upp till Gävle igen. Så där blev jag och elliot ståendes i 45 min vilket resulterade i att vi missade x2000 i mjölby vilket i sig ledde till att vi fick vänta där i cirka 1½ timme. Underbart. Men tillslut kom både jag och elliot hem till lägenheten. Sista biten av resan var en riktigt trevlig del, satte sig en tjej mittemot mig och elliot. Sen började vi tjåla om allt möjligt, hon hade också hund så det blev mycket sånt prat och elliot han var ju så klart helnöjd eftersom att han fick gå över till hennes knä och hälsa på henne.

Så, var har jag åstadkommit sen jag kommit hem till Kalmar då? ja, det har jobbats med projekt som ska redovisas imorn och på fredag. Jag har varit på styrelsemöte och ska snart iväg och ha första stabsmötet.
I helgen var jag och elliot ute och tog oss en lång promenad i solskenet, var jätteskönt ute. Dessvärre har det blivit snorkallt de senaste två dagarna. Eller det är egentligen inte så kallt, det bara blåser svinigt kallt.







Nu är det hög tid att dra på sig oven och göra sig redo för stabsmöte.



Over & Out!
//Sofy

fredag 20 mars 2009

På tåget 2009 - 03 - 12

På tåget till Ludvika

Att sitta sex timmar på ett tåg gör att man hinner tänka en hel del och känna efter. Jag åker den vanliga streckan Kalmar, Alvesta, Mjölby och tillslut Ludvika. Jag åker förbi samma ställen som jag gjort så många gånger förr. Vädret hinner ändras många gånger om från soligt och torr asfalt till molnigt och massa snö, även humöret och känslorna ändras. Små barn springer runt på tåget och till en början är det gullig men efter en timme har det blivit irriterande vilket leder till tankar om hur man själv någonsin ska klara av att ha egna barn.

Jag ser massor av hus som jag åker förbi och tanken på att jag själv kanske ska ha ett hus i framtiden kommer upp i huvudet men jag slår bort tanken lika fort som den kommer. Jag kan inte se det framför mig hur jag lever och bor i ett hus med en familj, känslan jag får känns tvingande den får mig att må dåligt. Må dåligt för att jag inte kan känna att jag skulle vilja det.. det där svensson livet.. men förhoppningsvis ändras den känslan.. någon gång snart eller i framtiden, det visar sig.

Jag ser gamla tanter och farbröder som ska få upp sitt bagage på ”hatthyllan”, de kämpar och sliter. När en tant sedan ska ta ner väskan ser alla runt omkring att det skulle kunna gå illa, killen som sitter bredvid tanten kan väl hjälpa tänker jag men innan han hinner erbjuda sig har jag som sitter i sätet bakom nästan fått väskan i huvudet men hinner väja undan den med armen och tur är väl det. Så nu sitter jag här och är glad över att jag har ont i axeln och armen istället för att ha ont i huvudet och en trasig dator.


Ibland hatar jag verkligen streckan mellan Alvesta och Mjölby. Jag har åkt den så många gånger i mitt liv, att se vissa ställen kan få mig att vilja kräkas ibland för att massa gamla minnen dyker upp. Andra gånger kan jag känna lycka när jag åker förbi samma ställe.
Det är konstigt med tankar ibland, hur det kan påverka en så mycket genom att bara tänka en enda tanke som gör att en hel process sätts i gång i kroppen. Ibland är det helt omöjligt att slå bort det när väl den första tanken har uppkommit i huvudet.

Ja på tåget, där finns det tid för tankar. Vilket både kan vara bra och dåligt.

Over & Out!
//Sofy

tisdag 10 mars 2009

Nytt

Ja idag har jag då äntligen tagit tag i saken och ändrat lite med färgerna här på min blogg. Jag har, tro det eller ej haft lite tid över till att göra någonting helt annat än skolgrejs och sådant. Därmed lite förändring här.. Jaja, jag orkar inte tjata så mycket mer om det.

Imorse när jag vaknade hade jag väldans ont i huvudet och kände mig febrig. Det var bara till att gå upp och ta värktablett och sen stoppa ner sig själv i sängen igen och sova några fler timmar. När jag vaknade sen kändes det mycket bättre. Så jag knatade iväg till skolan en vända och gjorde lite småsaker med cissi.

Imorn är det dags för informationsmöte för stab och faddrar får se hur många som dyker upp.
Nu ska jag ta och laga lite mat.


Over & Out!
//Sofy

måndag 9 mars 2009

Rättelse

Eftersom att jag sa i det tidigare inlägget att jag har gått och blivit dagvill så kan jag med detta inlägget rätta mig själv.. det är självklart inte tisdag idag det är MÅNDAG hahaha
Skyller lite på att vi brukar ha styrelsemöten på tisdagar men hade flyttat det till måndag den här gången därav att jag skrev att det var tisdag tidigare idag.

Därmed fick alla ni som läser min blogg även bekräftat att jag kan vara en aning förvirrad ibland haha


Over & out!
//Sofy

Hit och dit

Idag är det öh, ja det är tisdag. Har gått och blivit dagvil på senaste, har varit rätt mycket runt omkring den senaste tiden så det är väl därför. Det har varit karmabankett och då var jag med som tekniker eller snarare var med och observerade och lärde mig. Sen hade de klantat till sig lite och hade inte bokat någon dj till den extra kårkvällen som blev så jag gjorde malin sällskap i dj-båset under kvällen och vi rockade stenhårt. Det var hur kul som helst. Efter det blev det tjejkväll med miia på fredagen, ut på bistro en vända men där sög musiken så vi drog hem och satt och tjöta massa skit och drack vin till 5 på morgonen. Då kom vi på att det kanske var dags att sova lite.
Sedan var det dags att gå på kårens styrelseutbildning på lördagen, jag var dock lite förvirrad vad gällde tiden. 10.00 eller 12.00, det visade sig att det var klockan 12.00 vilket var bra för att sitta och dricka vin och ha trevligt till 5 på morgonen innebär för lite sömn som leder till huvudvärk haha.

Sitter i skolan nu och har arbetat med projekt i kursen designmetoder och processer. Strax är det dags för styrelsemöte och jag ska även påminna alla om att Cissi är söt :P

Puss å hej!


Over & Out
//Sofy

tisdag 3 mars 2009

Dagen idag

Idag har jag varit i skolan och lyssnat och diskuterat om de valbara kurserna vi kommer ha till hösten. Jag kommer nog i alla fall välja tillämpad interaktionsdesign 15hp första läsperioden sen får jag se vad det blir andra läsperioden, ska ju ha 15hp där också. Alla pratar om att läsa programmering c# för att det skulle vara bra att ha i bagaget till man söker jobb.. Men det som de flesta säger och såna som har läst det är att man har bättre användning av det om man läser typ asp också. Jaja, jag kommer antagligen inte att välja det. Jag överlämnar programmeringsdelarna till de verkliga programmerarna.. visst det kan säkert vara bra att ha lite kunskap inom det men det känns som att ska jag skaffa mig kunskap inom det så ska det vara hela paketet för att ha större användning av det.

Efter det följde jag med Cissi hem där hon bjöd på laxbiffar och potatis innan vi kilade vidare mot kåren. Där fixade vi lite grejjer. Vi byggde även ihop våran prototyp så den är så gott som klar. Nu ska jag snart kila ut till tvättstugan sen blir det till att storstäda lägenheten för att sedan chilla resten av kvällen.
Är för övrigt på bra humör just nu också, känns super!

Now its time to sing and clean!


Over & Out!
//Sofy

söndag 1 mars 2009

Time to smile..

Hem hem hem hem.. ja jag vill verkligen åka hem nu. Jag vill åka hem och krama allihopa och hämta min älsklingsvovve, Elliot.
Tiden har bara sprungit iväg känns det som, det är redan första mars. Hur kommer det sig att det är det redan? Det var nyss januari, nu kommer våren snart och min älskade sol. Jag har en känsla av att våren kommer innehålla väldigt mycket för min del. Har saker att göra hela tiden.
Jag tror våren kommer bli underbar :) Den kan nog inte bli annat än det.. fortsätter veckorna framöver som den här veckan har gjort så kommer den definitivt att bli det.

Var längesen jag hade en sån bra vecka som jag haft den här veckan. Nu ska jag trampa på och hoppas att det håller i sig. Det är dags att ta och damma av de där målen som jag har undan stoppat i huvudet.


Its time to smile and enjoy life and put my grief aside!



Over & Out!

//Sofy

fredag 20 februari 2009

Dont

I dont want to deal with it again, I will leave it behind and never look at it again..
I have it in my memory and it will fade in time but all the scars from it will stay on my body.

Every turn and step I take to get there,
it seems they are not enough.
Cause when Im almost there
I hesitate for a minute and then..
I run away as fast that I can!



Dont do what I do..


//Sofy

Massor

Ja det har hänt en del sen det sista blogginlägget. Jag har sagt upp min lägenhet för att flytta närmare stan. Kommer flytta 1 april. Hjärtslaget har varit i Halmstad och det var en rolig tripp efter det var det årsmöte för min instutionsförening (SPIIK) där jag sökt till vice sexmäste och ja, ja blev invald :) sånu väntar massa arbete tillsammans med Cissi som blev sexmästare. Dagen efter årsmöte var det FUM-möte (fullmäktige i kåren för den som inte vet vad FUM är :P) Det var riktigt intressant. Sen har det ju även varit skolarbete ute i nybro utöver allt detta varje vardag förutom idag då jag valde att stanna hemma. Kände mig helt slut och halvsjuk igår så jag tog mig friheten att stanna hemma idag och jag måste säga att det var ett väldigt bra beslut. Nu känner jag mig lite utvilad i alla fall. Det enda jag måste försöka få tag på idag är ett liggunderlag för imorn ska jag iväg på styrelseöverlämning och då blir det övernattning. Så det blir inte mycket sova av den här helgen heller men vad gör väl det, jag har ju roligt.

Jag å oven i Halmstad :)

Sofy & Cissi

Over & Out!
//Sofy

onsdag 11 februari 2009

Vad är det för människa?!

Fick ett samtal av fröken Cissi för en stund sen där hon berätta om att folk sagt att jag och hon varit "uppkäftiga" när vi var på kåren i söndags. Då tänkte jag: WHAT!!??
Och när i hela friden var vi det? Jag måste ha missat något.. och det rejält.
Jag måste faktiskt säga att jag tycker inte att jag är otrevlig i onödan. Jag är otrevlig om nån är väldigt otrevlig åt mig men ja, när jag fick höra det där så måste jag erkänna att jag blir lite upprörd. Vad är det för människa som går och säger att jag är otrevlig? och DESSUTOM utan att jag har varit det... nånstans har det skett ett missförstånd.
För är det meningen att man ska få skit för att man vill fixa och göra något bra.. ja då vet jag inte om jag har sån stor lust att hjälpa till. Då får det definitivt vara..
Nej nu ska jag släppa det där, får väl muttra lite för mig själv så blir det bra sen..

Idag är det endast 2 små dagar kvar tills det är dags att styra siktet mot Halmstad. Klockan 11.00 på fredag drar vi ett gäng på 14 personer iväg dit. Det kommer bli superskoj tror jag. Blir hur kul som helst att träffa Malena :D henne ska jag bosätta mig hos när jag kommer dit.
Tänkte skriva att jag bara ska iväg till nybro imorn för att ha sista skoldagen för den här veckan men så blev det inte alls när jag läste min skolmeil för där stod det att Jonas var sjuk imorn också så det blir till att ta en sovmorgon imorn tror jag :) Sen tvätta och dona lite och packa iordning till fredagen :D


Over & Out!
//Sofy

tisdag 10 februari 2009

Tisdag

Tisdagen den 10e februari och här sitter jag efter en halvdag i skolan. Varit i Pukeberg och redovisat ITK-arbetet som vi haft en halvvecka på oss att göra. Det gick bra och vår grupp var nöjda med arbetet som vi lagt ner.
Senare idag ska jag iväg på intervju till posten vice sexmästare i SPIIK-styrelsen. Lite nervöst men det är bara till att vara sig själv, kan inte vara annat. Sen får valberedningen rekommendera mig eller inte. Tycker de att jag som person inte passar så är det ju så det är, inte mycket man kan göra åt det. Life goes on :)
Det som kan kännas lite jobbigt med hela det här är att den som sitter nu som vice sexmästare vill söka och sitta ett år till och han är min vän. Det gör att det hela blir en aning jobbigt, man blir helt sliten i tankarna. För jag vill ju inte "sno" hans post och samtidigt känns det som att det är nästan sista chansen jag har att få vara med om nåt sånt och det hela blir helt snurrigt i huvudet. Man slits mellan att göra det man själv vill och det man skulle göra för en annans skull.
Men nu har jag i alla fall sökt och sen får medlemarna i föreningen bestämma vilken de tycker ska sitta på posten.


Nog om det nu.. något som jag absolut behöver göra här i min lägenhet är som vanligt att städa. Det blir fruktansvärt dammigt här inne på en gång... för att hoppa över till något helt annat, önskar att jag hade min elliot här, toksaknar honom men inom en snar framtid kommer jag hämta hem honom hit till Kalmar och gosa med honom.

Nu är det dags att hugga tag i lite saker här hemma. På med musiken och köra igång på luftgitarren ;P hahaha

Btw.. 3 dagar kvar!

Over & Out!
//Sofy

söndag 8 februari 2009

Helgen

Söndag igen och den här helgen har varit rätt okej.
I fredag skulle ett coverband på pink floyd spela här i Kalmarsalen och de skulle tydligen vara rätt stora ( i Svergie iaf) och jag tycker mig känna igen deras namn, p floyd men jag är inte riktigt säker. I alla fall så var jag, cissi, patrik och chriss där i Kalmarsalen och hjälpte till att rigga upp allt. Så jag har satt upp lampor och grejjer som kostade 80 000 kr/st. Var ju lite orolig att man skulle tappa nån sån där lampa i golvet, det hade inte varit så roligt om det hänt men nu gjorde det inte det som tur är. De hade en hel lastbil fullproppad med saker som skulle in och upp i hissen och sen när konserten var slut ja då skulle det ner i hissen och in i lastbilen igen. Det blev ett rejält gympass kan man säga. Fast trots allt så har jag inte så farlig träningsvärk, bara lite i armarna och axlarna.
Vi slet på rätt bra och grabbarna där verkade nöjda med vårat arbete för vi fick många tack för att vi kom dit.



P floyd


Igår var det melodifestivalkväll hemma hos cissi med lite tjejer. Men inte var det många bra bidrag igår kväll, nej det tycker jag nog inte. Men vi som kollade igår kom i alla fall fram till att alcazars låt var bäst av de som var med igår och ja det gick ju vidare till final så det var ju bra. Sen blev det tillslut att vi hamnade på kåren..

Nu är det dags för att sätta på lite musik. Dansa och sjunga medan jag tar tag i dagen :D

Och förresten, tro det eller ej men solen har tittat fram här idag bland molnen!

Over & Out!
//Sofy


tisdag 3 februari 2009

Bläää

Värdelös.. mer värdelös.. mest värdelös..
Ja det är väl så det heter och det är väl så det är.

Ja och det räcker för att sammanfatta detta inlägg också..


Over & out

//Sofy

lördag 31 januari 2009

En lördag som denna

Det första jag ser när jag sätter mig i sängen är att det snöar ute och är lite vitt på marken. Ååå nej tänker jag och slänger mig ner i sängen. Jag ska nämnligen gå till skolan och det har jag ingen som helst lust att göra i snöväder men nu har det slutat snöa och solen tittade nästan fram så nu känns det inte jobbigt att gå till skolan i alla fall.
Så nu ska jag bara äta lite stekt ägg sen ska jag lalla iväg haha

Vad händer annars denna lördag då? Jo tydligen blir det till att lyfta rumpan ner mot kåren. Först inflyttningsfest hos andreas sen dags för kåren och shakea lite.
Ja sen är det söndag imorn och en till helg är över..

Känner jag mig solskensglad? Nej
Arbetar jag på det då? Jajjemen!


Over & Out!

//Sofy

onsdag 28 januari 2009

Sovmorgon

Idag när jag hade gått upp ur den sköna sängen och stod i morgonrocken och lagade matlåda (ja, jag stod imorse klockan 07.00 och gjorde matlåda) fick jag ett sms av miia om att vi inte skulle åka till nybro utan istället sova ut idag och ta det lite lungt och ja, så blev det. Gick och la mig igen när jag hade kokat klart riset och sov ända till 12.30. Det behövde jag verkligen. Har varit så sjukt trött i en veckas tid. Känner mig fortfarande trött dock men en dags vila behövdes.. men för att jag ska känna mig helt pigg och kry igen känns det som att en veckas sömn skulle behövas. Men det har jag inte tid med nu så det får väl skjutas på framtiden de där med vila och egen tid..

Har varit med mia på stan idag och kollat på massa saker. Köpt en ny hoodtröja, precis vad jag hade bestämt att jag skulle köpa och så mycket mer blev det inte för min del eftersom att jag lever väldigt fattigt denna månad. Så kan det vara ibland... såg dock väldigt många snygga skor men man kan inte alltid få allt man pekar på :P

Jag vill så fruktansvärt gärna åka iväg nånstans.. utomlands.. jag behöver det, jag måste vila upp mig och få koppla bort allt och vart gör man inte det bättre än utomlands? Ligga på stranden,slöa och bara inte känna en kotte..

Nu ska jag äta nåt och sedan blir det väl att försöka göra klart den där förbannade pennan helt och hållet så har jag det ur världen iaf! Det jävliga är att jag har asont i huvudet.. himla skit..

Over & Out!

Sofy

tisdag 27 januari 2009

Skolan

Sitter för tillfället i skolan och har gjort det i cirka 2½ timme nu. Håller på att fixa min ballografpenna som vi hade i uppgift att modellera i 3ds max i visualiseringskursen. Har suttit och pillat med smågrejjer nu och snart tror jag att jag kommer ge mig med det och att det får duga som det är nu. Orkar inte hålla på nåt mer med att få det att se lite glansigt ut här och där. Ska ju animera ihop pennan också men det kommer jag nog inte hinna klart idag. Måste hem och göra iordning en matlåda till imorn sen måste jag duscha och sen sova för att sedan gå upp vid 7 imorn för 8.15 går färden mot nybro och designkursen. Jag gissar att jag kommer vara lika död som jag varit de föregående dagarna när jag sitter uppe så länge och sedan måste gå upp tidigt.
Känner att det skulle behövas en eller helst två dagar där jag bara kunde koppla av och inte ha så mycket som snurrar runt omkring mig och inuti huvudet. Det absolut bästa och skönaste skulle vara att åka iväg nånstans, utomlands.. sol och sköna dagar och inte en kotte som man kände.

Jaja.. så här ser pennan ut för tillfället, i tusen delar :P



Nu ska jag ta och brumma iväg hem, mia och richard var ju så himla söta och lät mig låna bilen ^^

Over & Out!

//Sofy